Πώς έφτιαξε τον κήπο της η Julianne Moore;

Έναν μοναδικό, καταπράσινο κήπο-καταφύγιο δημιούργησε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός Julianne Moore!

Η ηθοποιός εμπιστεύτηκε τον Brian Sawyer της εταιρείας Sawyer/Berson για να μεταμορφώσει την πίσω αυλή του σπιτιού όπου διαμένει η Moore με την οικογένειά της σε ένα μοναδικό, πράσινο καταφύγιο, όπου συνδυάζονται αρμονικά το στιλ αλλά και οι ανάγκες για παιχνίδι.


Χαρακτηριστικό του τοπίου είναι η χρήση κισσού αλλά και καταπράσινων θάμνων. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο ματ ενώ οι μόνες πινελιές χρώματος είναι οι πιο ανοιχτόχρωμες πέτρες αλλά και ένα μωβ φυτό γλυκοπατάτας!


Η μαύρη πέτρα κυριαρχεί στο δάπεδο καθώς κι ένας μαύρος φράχτης που περιβάλλει την αυλή. Ενδιαφέρουσα “παραφωνία” απoτελεί η μπασκέτα στο βάθος του κήπου για τα παιδιά της Moore!


Η Julianne Moore φωτογραφήθηκε να κάθεται σε ένα πεζούλι από σκουρόχρωμες πέτρες που δημιούργησε ο Sawyer, περιστοιχισμένη από κισσούς και θάμνους.


Ως ζαρτινιέρες χρησιμοποιήθηκαν πέτρες-αντίκες από το κατάστημα Laurin Copen Antiques.


Ο Sawyer επέλεξε να δημιουργήσει ένα μικρό καθιστικό με vintage καρέκλες κήπου Woodard που ταίριαξαν τέλεια με το τραπεζάκι που ήδη είχε η Moore. Στους τοίχους κυριαρχούν τα αναρριχώμενα φυτά και ειδικά ο κισσός.


Το εντυπωσιακό στοιχείο που δεσπόζει στο βάθος της αυλής είναι ένα δεντρόσπιτο φτιαγμένο από κλαδιά, μια δημιουργία του Roderick Wolgamott Romero, ιδανικό για να κρύβονται τα παιδιά της διάσημης ηθοποιού!

Read More

And More