Site icon TLIFE

Πώς έφτιαξε τον κήπο της η Julianne Moore;

Έναν μοναδικό, καταπράσινο κήπο-καταφύγιο δημιούργησε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός Julianne Moore!

Η ηθοποιός εμπιστεύτηκε τον Brian Sawyer της εταιρείας Sawyer/Berson για να μεταμορφώσει την πίσω αυλή του σπιτιού όπου διαμένει η Moore με την οικογένειά της σε ένα μοναδικό, πράσινο καταφύγιο, όπου συνδυάζονται αρμονικά το στιλ αλλά και οι ανάγκες για παιχνίδι.


Χαρακτηριστικό του τοπίου είναι η χρήση κισσού αλλά και καταπράσινων θάμνων. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο ματ ενώ οι μόνες πινελιές χρώματος είναι οι πιο ανοιχτόχρωμες πέτρες αλλά και ένα μωβ φυτό γλυκοπατάτας!


Η μαύρη πέτρα κυριαρχεί στο δάπεδο καθώς κι ένας μαύρος φράχτης που περιβάλλει την αυλή. Ενδιαφέρουσα “παραφωνία” απoτελεί η μπασκέτα στο βάθος του κήπου για τα παιδιά της Moore!


Η Julianne Moore φωτογραφήθηκε να κάθεται σε ένα πεζούλι από σκουρόχρωμες πέτρες που δημιούργησε ο Sawyer, περιστοιχισμένη από κισσούς και θάμνους.


Ως ζαρτινιέρες χρησιμοποιήθηκαν πέτρες-αντίκες από το κατάστημα Laurin Copen Antiques.


Ο Sawyer επέλεξε να δημιουργήσει ένα μικρό καθιστικό με vintage καρέκλες κήπου Woodard που ταίριαξαν τέλεια με το τραπεζάκι που ήδη είχε η Moore. Στους τοίχους κυριαρχούν τα αναρριχώμενα φυτά και ειδικά ο κισσός.


Το εντυπωσιακό στοιχείο που δεσπόζει στο βάθος της αυλής είναι ένα δεντρόσπιτο φτιαγμένο από κλαδιά, μια δημιουργία του Roderick Wolgamott Romero, ιδανικό για να κρύβονται τα παιδιά της διάσημης ηθοποιού!

© 2024 tlife.gr