Ράφια: Η διακοσμητική τάση που θα αγαπήσεις

Μπορεί να είναι τα κλασικά, μπορεί να είναι τετράγωνα κουτιά, μπορεί να έχουν ασύμμετρα σχέδια. Όπως και να ‘χει τα ράφια είναι εδώ για να διακοσμήσουν το σπίτι σου, να γεμίσουν τους κενούς τοίχους και να υποδεχθούν τα διακοσμητικά σου δίνοντας στο χώρο πραγματικό ενδιαφέρον και στιλ.

Ναι, συνηθίζαμε να κρεμάμε κάδρα για να δώσουμε ενδιαφέρον. Τώρα μπορείς να τοποθετήσεις ράφια και πάνω να τοποθετήσεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Γλαστράκια, διακοσμητικά, κάδρα και να δημιουργήσεις μια πολύ στιλάτη και σύγχρονη εικόνα.

Βρες το ξύλο που ταιριάζει στο γούστο σου, την απόχρωση που σετάρεται με το χώρο σου και άρχισε να καρφώνεις. Στην κρεβατοκάμαρα για τα αρώματά σου, στο σαλόνι για τα διακοσμητικά σου, στο διάδρομο. Όπου θέλεις να προσθέσεις “νοστιμάδα”.

Είναι εύκολο και πολύ πρακτικό. Στην αγορά θα βρεις αμέτρητες επιλογές. Ράφια που καρφώνονται στον τοίχο, ράφια με μεταλλικά στηρίγματα ή με δερμάτινα. Οι τιμές ποικίλουν. Είναι όμως και μια πολύ προσιτή επιλογή που πολύ θα σε βολέψει και θα σου αρέσει.

Φυσικά, δεν βγαίνουν από το παιχνίδι τα βιβλία σου. Μπορείς να δημιουργήσεις μια βιβλιοθήκη στον τοίχο από ράφια. Μπορεί να δημιουργήσεις συνθέσεις… Βιβλία που συνυπάρχουν με τα διακοσμητικά σου.

Μπορείς να κάνεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Είναι τάση και πολύ την αγαπάμε. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε όποιο ύψος θέλεις, με όποια διάταξη θέλεις. Μπορείς να ακολουθήσεις ευθείες γραμμές, μπορείς να πειραματιστείς με ασυμμετρίες και ζιγκ ζαγκ…

Και φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πρακτικότητα που προσφέρουν, εύκολα και οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις ολόκληρα έπιπλα. Εξοικονομείς χώρο και αποκτά το σπίτι σου. Δύο σε ένα.

Για σκέψου το λίγο και αποφάσισε που θα προσθέσεις ράφια 😉

Read More

And More