Τι είναι trendy στη διακόσμηση του σπιτιού αυτές τις γιορτές;

Τι είναι στη μόδα αυτές τις γιορτές για να διακοσμήσεις το σπίτι σου; Απλά πράγματα, έξυπνες ιδέες και αρκετός μινιμαλισμός! Δες όλα τα γιορτινά trends!


Φέτος το δέντρο… μίκρυνε! Ναι καλά διάβασες, είναι της μόδας τα μικρότερα και πιο συμμαζεμένα δεντράκια, ιδανικά πάνω σε τραπεζάκι με πολλά χρώματα και φωτάκια και όμορφα στολίδια!


Το countdown, δηλαδή η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα είναι της μόδας και ως διακοσμητικό στοιχείο όπως εδώ που με 24 σακουλάκια κρεμασμένα σε μια vintage σιδεριά το στόλισμα πήρε άλλη αξία!


Χαρούμενο και ιδανικό για σπίτι με παιδιά, το στόλισμα με γλυκά και καραμέλες, γλυφιτζούρια και μπαστουνάκια σε πολλά χρώματα είναι μια trendy ιδέα.


Πολύ της μόδας είναι τα κρεμαστά στολίδια και ειδικά από τα φωτιστικά και τους πολυελαίους και ακόμα ειδικότερα στην τραπεζαρία!


Γέμισε τα βάζα και τις φοντανιέρες σου μικρά κόκκινα σοκολατάκια και έχεις ένα trendy στοιχείο για τη γιορτινή σου διακόσμηση!


Το λευκό δέντρο είναι εξαιρετικά trendy διότι ταιριάζει απόλυτα με τη μοντέρνα διακόσμηση που έχει αρκετά λευκά και μέταλ στοιχεία.


Χριστουγεννιάτικες μπάλες μέσα σε βάζα; Και hot και trendy και πολύ όμορφη ιδέα!


Τέλος, για σένα που δεν θέλεις με τίποτα να ταράξεις την τάξη και την ομοιομορφία του σπιτιού σου υπάρχει και αυτή η trendy ιδέα: μία κάλτσα για τον καθένα, μονόχρωμη με το όνομα κάθε μέλους του σπιτιού!

Read More

And More