Ζήσε το καλοκαίρι σου στα νέα Resorts της Brown Hotels, 1 ώρα οδικώς από την Αθήνα

Γίνεται να απολαύσεις συναρπαστική νησιώτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστείς σε πλοίο; Θέλεις να ζήσεις το καλοκαίρι σε έναν ειδυλλιακό προορισμό που απέχει περίπου μία ώρα μακριά, οδικώς, από την Αθήνα; Τα resorts της Βrown Hotels
ιδανικά τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια, σου προσφέρουν αυτήν την ευκαιρία είτε θέλεις να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση το weekend είτε να προγραμματίσεις εκεί τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να αποδράσεις για περισσότερες μέρες.

Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects, photographed by © Pygmalion Karatzas.

Isla Brown Corinthia

Το 5 αστέρων Resort στους Αγίους Θεοδώρους μόλις 50΄ οδήγηση από την Αθήνα, βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του με το IDA DESIGN AWARD 2022. Η παραλία Πευκάκια μπροστά στο ξενοδοχείο έχει πάρει γαλάζια σημαία, ενώ οι επιλογές είναι ατελείωτες με 2 πισίνες, εντυπωσιακό rooftop που περπατάς μέσα στο νερό και πρωινό που διαρκεί έως τις 12:00, spa, εστιατόρια, γυμναστήριο, θαλάσσιο πάρκο και watersports με την υπογραφή της Blue Stories, αποτελεί ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές ή απόδραση το Σαββατοκύριακο. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν 1 ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό , 1 ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες (ισχύει ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση).

Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects, photographed by © Pygmalion Karatzas.

Brown Beach Chalkida

Μία ώρα οδήγηση από την Αθήνα και πολύ κοντά στην πόλη της Χαλκίδας, στην παραλία του Αγίου Μηνά, χαρακτηρίζεται για την κυκλαδίτικη αύρα του. Το πρώην ξενοδοχείο Pelagos με 2 παραλίες με ξαπλώστρες λίγα σκαλιά από την εντυπωσιακή πισίνα του, treatment rooms, poolbar, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, κids room και water sports με την υπογραφή της Blues Stories.

Με εστιατόριο που προσφέρει μεσογειακές γεύσεις και πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις 12:00 για μια ολοκληρωμένη stress free απόδραση. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν 1 ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό, 1 ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες (ισχύει ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση).

Brown Beach Evia Island all-inclusive Resort

Μιάμιση ώρα οδήγηση από την Αθήνα, στην Ερέτρια. Ακριβώς επάνω στην παραλία με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο, αποτελεί το απόλυτο all day experience, με πρωινό έως τις 12:00 και ατελείωτες επιλογές για φαγητό και ποτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ατελείωτα sessions ηλιοθεραπείας στις 2 πισίνες ή στην παραλία, Kids room για ατελείωτο παιχνίδι και επίβλεψη από παιδαγωγό, και water sports με την υπογραφή της Blue Stories.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν 1 ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό , 1 ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες (ισχύει ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση). Δίπλα ακριβώς στο Brown Beach Evia Island λειτουργεί νέο aqua park με νεροτσουλήθρες για ενήλικες και παιδιά, μεγάλη πισίνα και ninja park και ειδική τιμή για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στα €10.

Dave By the Beach Loutraki

Ένα προσιτό boutique ξενοδοχείο μόλις μια ώρα οδικώς από την Αθήνα, στην καρδιά της πόλης του Λουτρακίου και μόλις 200 μέτρα από την παραλία. Δωμάτια με funky αισθητική και rooftop με ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του με υπέροχη θέα το βουνό ή τη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και κάντε κράτηση με τον κωδικό BrownSummer.