Η ΙΚΕΑ άνοιξε τις πόρτες του πρώτου καταστήματος «νέας γενιάς» στον Πειραιά και είναι πιο κοντά σου από ποτέ!

Τη γνωρίζεις. Έχει ομορφύνει το σπίτι σου με διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ. Τη στιγμή που διαβάζεις το κείμενο αυτό, ίσως να κάθεσαι σε ένα από τα έπιπλα της. Η ΙΚΕΑ εδώ και πολλά χρόνια είναι (στο) σπίτι σου. Για ακόμη μια φορά, η ΙΚΕΑ καινοτομεί, εγκαινιάζοντας ένα νέο τύπο καταστημάτων, τα καταστήματα «νέας γενιάς». Πρώτος σταθμός, το νέο κατάστημα στο κέντρο του Πειραιά. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δούμε το λιμάνι, να περπατήσουμε δίπλα στη θάλασσα και – φυσικά – να επισκεφτούμε το νέο της κατάστημα;

Έμαθες τα νέα;
H ΙΚΕΑ έρχεται ακόμα πιο κοντά σου με τα καταστήματα «νέας γενιάς». Η ΙΚΕΑ εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται και έρχεται… κυριολεκτικά πιο κοντά μας, στην καρδιά της πόλης, προκειμένου να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Άλλωστε, η σχέση με την ΙΚΕΑ είναι σχέση αγάπης πολλών χρόνων, η οποία φέτος δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ξέχνα, λοιπόν, τα παλιά!
Η ΙΚΕΑ μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε μια καλύτερη καθημερινότητα, που ξεκινά από το σπίτι, εγκαινιάζοντας στον Πειραιά το πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς». Με αυτή την κίνηση, η ΙΚΕΑ προσφέρει σε όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους προϊόντα και να ανακαλύψουν νέες ιδέες επίπλωσης και διακόσμησης.

Από τον Πειραιά η αρχή!
Το ιστορικό, νεοκλασικό, διατηρητέο κτίριο, «Μέγαρο Πολίτου», που βρίσκεται δίπλα στην αγορά του Πειραιά, επί της Δημ. Γούναρη, μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα ΙΚΕΑ που θα θέλεις να επισκέπτεσαι κάθε μέρα. Ακόμα, και για να πάρεις μερικά διακοσμητικά κεριά. Είναι τριώροφο, με πληθώρα επιλογών για κάθε ανάγκη – από μικροέπιλα μέχρι καθημερινά αντικείμενα διακόσμησης και αποθηκευτικές λύσεις. Ό,τι χρειάζεσαι, θα το βρεις εκεί!

Πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που ανανεώνονται συνεχώς σε περιμένουν, ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να παραγγείλεις όλα τα προϊόντα ΙΚΕΑ και να τα παραλάβεις είτε στον χώρο σου, είτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός ή το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο ή σε κάποιο συνεργαζόμενο hub.

Στο νέο κατάστημα θα βρεις είδη Οικιακού Εξοπλισμού και Εκθεσιακό Χώρο με έτοιμες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, Κέντρο Σχεδιασμού, Εστιατόριο, Γωνιά με Σουηδικές Γεύσεις (αχ, πόσο μου έλειψαν τα μοναδικά σουηδικά κεφτεδάκια!) και φυσικά Take-Away Café, για ένα γευστικό διάλειμμα από τις αγορές σου.

Το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος!
Ναι, θα κάνεις ανέμελη τις αγορές σου. Ναι, θα απολαύσεις τη βόλτα σου. Ναι, θα ανανεώσεις άμεσα, εύκολα και οικονομικά το σπίτι σου. Όμως, τα καλά δεν σταματούν εδώ. Κάθε σου επίσκεψη στο νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στον Πειραιά βοηθάει και το περιβάλλον. Το σπίτι όλων μας, δηλαδή, που πρέπει να φροντίζουμε ίσως περισσότερο και από το δικό μας.

Μπορεί να αγαπάς – όπως και εγώ – τα κλασικά σουηδικά κεφτεδάκια, τι θα έλεγες, όμως, φέτος να δοκιμάσεις τα φυτικά; Θα τα βρεις ζεστά στο εστιατόριο του δεύτερου ορόφου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση και με μόνο 4% περιβαλλοντικό αποτύπωμα, για να τα απολαύσεις από τις 21 Ιουλίου και ύστερα. Και για όσους προτιμούν το ψάρι, μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό μενταγιόν σολομού, που προέρχεται από υπεύθυνες υδατοκαλλιέργειες, με πιστοποίηση κατά το πρότυπο ASC (Aquaculture Stewardship Council), διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του. Πρέπει να το δοκιμάσεις. Αν πάλι θες απλά να χαλαρώσεις με ένα καφεδάκι, στο Take-Away Café του ισογείου θα βρεις βιολογικό καφέ με πιστοποίηση UTZ, για μοναδικό άρωμα και υπέροχες μυρωδιές. Τέλος, το φαγητό που περισσεύει δεν καταλήγει στον κάδο απορριμμάτων. Κάθε άλλο! Στην ΙΚΕΑ εφαρμόζεται ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης των τροφίμων για τη μείωση της σπατάλης τους, ενώ το φαγητό που περισσεύει καθημερινά από τα εστιατόρια ΙΚΕΑ διαμοιράζεται σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι έχεις πάρα πολλούς λόγους να επισκεφθείς το νέο κατάστημα της ΙΚΕΑ στον Πειραιά. Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί! Σε περιμένουμε 😉

#ΙΚΕΑpiokonta   #ikeapiraeus