Η νέα κατοικία των Obama στην Washington: Προσιτή πολυτέλεια για τη λατρεμένη οικογένεια!

Μπορεί η μέρα της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να… ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι Obama να αποχώρισαν από το Λευκό Οίκο, αλλά τελικά δεν πήγαν και πολύ μακριά! Η πετρόχτιστη υπερπολυτελής μονοκατοικία που στεγάζει πλέον τον απερχόμενο Commander in Chief, Barack Obama, και την οικογένειά του ίσως να μην συγκρίνεται με τις ανέσεις της προηγούμενης “κατοικίας” τους, στην οποία παρέμειναν για δύο τετραετίες, αλλά σίγουρα αποτελεί μοναδικό δείγμα υψηλής αισθητικής και design.

Μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από την προεδρική κατοικία, στην “ακριβή” περιοχή Kalorama της Washington, το αριστοκρατικό σπίτι των 761 τ.μ., με τα 9 υπνοδωμάτια και τα 8 1/2 (!) μπάνια μπορεί εύκολα να θεωρηθεί αντάξιο ενός πρώην Προέδρου. Η οικογένεια που λατρεύτηκε από όλο τον κόσμο, αποφάσισε (παρά την “παράδοση” των προκατόχων του που έφυγαν εκτός πόλης) να παραμείνει στην Washington, τουλάχιστον μέχρι την αποφοίτηση της μικρότερης κόρης, Sasha, από το σχολείο και να νοικιάσει το καινούριο τους σπίτι έως τότε.

Η νέα τους “φωλιά”, που χτίστηκε το 1928, βρίσκεται ανάμεσα σε πολλές πρεσβείες και κατοικίες πρέσβεων, με αποτέλεσμα να είναι ήδη αρκετά φρουρημένη και να θεωρείται πολύ ασφαλής. Η οικογένεια Obama νοικιάζει το τριώροφο σπίτι από τον πρώην υπεύθυνο Τύπου του Προέδρου επί προεδρίας Clinton, Joe Lockart, ο οποίος το αγόρασε το 2014 με τη σύζυγό του για 5,3 εκατομμύρια δολάρια. Ο χώρος έχει υποβληθεί σε αρκετές ανακαινίσεις με τον καιρό, αλλά αυτό που μένει είναι να δούμε τις αλλαγές που ενδεχομένως κάνει στο interior η φινετσάτη σύζυγος του Barack, Michelle Obama, που πάντα βάζει την προσωπική της σφραγίδα και στυλ.

Πάρε μια ιδέα από το εσωτερικό του σπιτιού και θαύμασε τη μοναδική κομψότητα της οικογένειας Obama!


Ο κεντρικός προθάλαμος του σπιτιού που οδηγεί στους κυρίως χώρους.

Η ξύλινη σκάλα με την περίτεχνη κουπαστή που οδηγεί στους επάνω ορόφους.


Το κεντρικό καθιστικό της πολυτελούς κατοικίας.


Το μαρμάρινο επιβλητικό τζάκι του σαλονιού.


Η άνετη κουζίνα όπου κυριαρχεί το μάρμαρο και το ξύλο.


Ένα από τα υπόλοιπα καθιστικά του σπιτιού με θέα στον κήπο.


Ένα από τα υπόλοιπα lounge της πολυτελούς μονοκατοικίας.


Άποψη από την εξωτερική σκάλα και την είσοδο του πετρόχτιστου.

Παρακολούθησε το video που ακολουθεί για μια… εικονική βόλτα στο σπίτι των Obama…

Read More

And More