Καιρός να ζεστάνουμε το σπίτι μας…

Η θερμοκρασία είναι θέμα χρόνου να πέσει σημαντικά και η διάθεση μας για cocooning θα είναι σχεδόν καθημερινή. Ξέρεις, αυτό που γυρίζεις σπίτι και θέλεις να απολαύσεις τη ζεστασιά του; Φυσικά, σε όλο αυτό θα βοηθήσει, όπως πάντα, και η διακόσμηση.

Για να υποδεχθείς τον χειμώνα λοιπόν, χωρίς να αλλάξεις τα πάντα μέσα στο σπίτι, μερικές “ζεστές” ενεσούλες είναι αρκετές για να δώσεις στο χώρο σου το απαραίτητο κόζινες.

 

 

 

Θα χρειαστείς πλεκτά. Τα πλεκτά δίνουν την αίσθηση της αγκαλιάς, της ασφάλειας. Ριχτάρια, κουβερτάκια, αναλαμβάνουν διακοσμητικό ρόλο και όχι μόνο. Είναι εκεί να “ζεστάνουν” το χώρο σου και να του δώσουν την μοντέρνα πινελιά που όλες μας θέλουμε. Προτίμησε τις χοντρές πλέξεις. Είναι πιο updated. Στο κρεβάτι σου, στον καναπέ σου, στην πολυθρόνα σου.

 

Μην ξεχάσεις, σαφώς τις γούνινες λεπτομέρειες. Μαξιλάρια, διακοσμητικά, ριχτάρια… Η γούνα είναι εδώ και δίνει στο σπίτι σου το ύφος που αποδεικνύεται το καλύτερο αντίδοτο για το χειμώνα. Προτίμησε γήινες, παστές, διακριτικές αποχρώσεις, ώστε να μην “μπουκώσει” το αποτέλεσμα και απόλαυσε τις χουχουλιάρικες υφές.

Σαφώς και ο χειμώνας θέλει κεριά. Πολλά κεριά. Το ζεστό φως τους σε χαλαρώνει, τα αρώματά τους σε ηρεμούν και σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις το σπίτι σου με τον πιο ωραίο τρόπο.

Read More

And More