Κουζινομηχανή Kenwood: ο απόλυτος βοηθός!

Οι κουζινομηχανές Kenwood είναι γνωστές για την αντοχή τους, τη μοναδική λειτουργικότητά τους και τις πολλαπλές δυνατότητές τους. Γιατί να τις προτιμήσεις;

-Διαθέτουν μοτέρ με ισχύ από 800W-1500W ανάλογα το μοντέλο, διαφορετικούς αναδευτήρες (αναδευτήρα Κ, χτυπητήρι και γάντζο ζύμης) για κάθε είδους ανάμιξη, πλανητική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες απώλειες καθώς επίσης και μοναδικά εξαρτήματα.
-Μπορούν να δεχτούν πάνω από 30 διαφορετικά εξαρτήματα εξυπηρετώντας σε ακόμα περισσότερες εργασίες στη κουζίνα.
-Προσαρμόζονται επάνω στις κουζινομηχανές και μπορείς να έχεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε μια μόνο συσκευή, εξοικονομώντας χώρο, χρόνο και χρήματα.
-Μπορείς να επιλέξεις από μια πληθώρα εξαρτημάτων ανάλογα με τις ανάγκες σου, όπως παρασκευαστή ανοίγματος φύλλου για πίτες, παρασκευαστή ζυμαρικών για φρέσκα μακαρόνια από αγνά υλικά, κρεατομηχανή για κιμά και λουκάνικα, λαχανοκόπτη για να προετοιμάζεις σαλάτες, παγωτομηχανή για πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, μύλο αλέσεως για μπαχαρικά, καφέ ή παιδικές τροφές και πολλά άλλα.

/

Με τη κουζινομηχανή Kenwood δεν έχεις απλά ένα μίξερ στην κουζίνα σου αλλά τον απόλυτο βοηθό που θα σε απαλλάξει από τις δύσκολες και βαρετές εργασίες της κουζίνας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην ιστοσελίδα www.kenwood.com.gr

Κεντρική Διάθεση: De’Longhi Kenwood Hellas A.E., Εθνικής Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι, 15232, Τηλ. 2102854880, Fax 2102854888

Read More

And More