Paradiso Ibiza Art Hotel: Το πιο ονειρικό και stylish ξενοδοχείο της Ibiza μόλις άνοιξε τις πόρτες του

Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η έλευση ενός νέου, υπερπολυτελούς και -τολμώ να πω- ονειρικού resort στην Ibiza και επιτέλους οι πόρτες του άνοιξαν (εγκαίρως) για το φετινό καλοκαίρι, ώστε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που ακούει στο όνομα Paradiso Ibiza Art Hotel! Σε μία από τις ειδυλλιακές παραλίες του ισπανικού νησιού, την San Antonio Bay, το εκθαμβωτικό κατάλυμα με τις millennial pink αποχρώσεις και τα neon lights ετοιμάζεται να συναρπάσει κάθε επισκέπτη με την εντυπωσιακά πρωτότυπη και artistic αισθητική γραμμή του!

Με 60 δωμάτια και σουίτες να περιμένουν τους ενοίκους τους για το πιο τροπικό καλοκαίρι της ζωής τους, το Paradiso Ibiza Art Hotel καταφέρνει να “μπλέξει” δύο αισθητικά ρεύματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και εντελώς ασυμβίβαστα μεταξύ τους. Κάπως έτσι, το interior design έχει “στηθεί” έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην εκλεπτυσμένη art deco των 20s, ενώ την ίδια στιγμή κλείνει… το μάτι στο (φανατικά) αγαπημένο Memphis style που μεσουράνησε στη δεκαετία του ’80! Το αποτέλεσμα; Ένας dreamy συνδυασμός χρωμάτων, τάσεων και διακοσμητικών γραμμών που σε παρασύρει στη δίνη του, σαν κάποιος να άνοιξε το κουτί με τα memorabilia όλου του κόσμου και να μην το ξανάκλεισε ποτέ!

Κάθε χώρος του εκπληκτικά χαρούμενου και “παιχνιδιάρικου” ξενοδοχείου είναι διάσπαρτος με έργα σύγχρονης τέχνης, από το μοναδικό Lobbery με την pop art και τα neon lights, έως και κάθε ξεχωριστό δωμάτιο. Άλλωστε, ούτε ο χαρακτηρισμός Art Hotel είναι τυχαίος, ούτε το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα του καταλύματος. Βλέπεις, περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες συμμετείχαν στη διαμόρφωση της αισθητικής του, ενώ σχεδόν ολόκληρο το ξενοδοχείο θα λειτουργεί και ως γκαλερί, όπου κορυφαίοι και ανερχόμενοι contemporary artists θα εκθέτουν τα έργα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μάλιστα, σε όλη την έκταση του πολυτελούς καταλύματος έχουν δημιουργηθεί μικρά εργαστήρια για τους καλλιτέχνες, που θυμίζουν διάφανους κύβους, στα οποία ο καθένας από αυτούς μπορεί να εργαστεί αλλά και να παραμείνει για όσο διάστημα χρειαστεί να τελειώσει το έργο του, ενώ οι ένοικοι μπορούν να τους παρακολουθούν εν ώρα εργασίας! Άλλωστε, στόχος του ξενοδοχείου είναι να αποτελέσει ένα είδος “θερμοκοιτίδας” για διεθνείς καλλιτέχνες, ενώ ταυτόχρονα θα γνωρίζει στους επισκέπτες του… τα θαύματα της σύγχρονης τέχνης.

Πέρα από τους κοινόχρηστους χώρους, όμως, και κάθε δωμάτιο και σουίτα του Paradiso Ibiza Art Hotel “φιλοξενεί” την εντυπωσιακή contemporary art, ενώ μάλιστα τα έργα τέχνης αλλάζουν μετά από κάθε επίσκεψη. Με λίγα λόγια, μετά από κάθε check out οι καλλιτέχνες εισβάλλουν στα δωμάτια και τα φιλοτεχνούν από την αρχή. Με αυτό τον τρόπο, κάθε ένοικος μπορεί να πει πως είχε μια κυριολεκτικά μοναδική εμπειρία! Επιπλέον, κάθε ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει τις δύο ειδυλλιακές πισίνες του καταλύματος, είτε χορεύοντας πλάι στο booth του DJ, είτε ξαπλώνοντας στα Dream Beds -όνομα και πράμα!

Read More

And More