Vintage industrial και γάτες! Δες αυτό το υπέροχο διαμέρισμα!

Ένα διαμέρισμα 155 τετραγωνικών στην Ταιβάν δίνει μαθήματα industrial στιλ και μάλιστα με εξαιρετικά στοιχεία vintage αλλά και μοναδικές λεπτομέρειες για 3 τετράποδους ενοίκους, τις γάτες των ιδιοκτητών!

Το διαμέρισμα ανέλαβε το HAO Design Studio για λογαριασμό ενός ζευγαριού με 3 γάτες. Είναι γνωστή η λατρεία των Ασιατών για τις γάτες και φαίνεται πως το ζευγάρι αυτό ήθελε να το αποδείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω.


Οι δισκοσμητές ξεκίνησαν αντικαθιστώντας το μαρμάρινο πάτωμα με πάτωμα από μπετόν που αμέσως έδωσε ndustrial όψη στο χώρο.

Το στιλ του σπιτιού είναι ασυνήθιστο αλλά ενσωματώνει εξαιρετικά το industrial στιλ στη διακόσμηση με αρκετά παλιά αντικείμενα όπως ένα παλιό πόστερ, μια αυθεντική παλιά κάμερα κ.ά. που κάνουν το χώρο να μοιάζει με φιλόξενο καφέ.


Μόλις κάποιος μπει στο χώρο, τα τούβλα και τα φυτά μαζί με το φυσικό φως δημιουργούν μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα παρά το γεγονός ότι το industrial στιλ είναι αρκετά… άγριο.

Η τραπεζαρία είναι ίσως η επιτομή του industrial style αφού είναι φτιαγμένη από σωλήνες!


Και εδώ αρχίζουν τα καλά… για τις γάτες! Πλάι στην τραπεζαρία έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος σαν δωμάτιο για να λιάζονται οι γάτες στο παράθυρο!


Η κουζίνα είναι ενιαία με τον υπόλοιπο χώρο και οι διακοσμητές δημιούργησαν μια μεταλλική ραφιέρα για κρασιά που δένει με το σύνολο.


Πίσω από το μεταλλικό πάνελ που διακρίνεται στα δεξιά ξεκινούν τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Η βιβλιοθήκη είναι φυσικά το highlight του σαλονιού!


Άλλη μία καταπληκτική ιδέα ήταν και αυτή της δημιουργίας μικρών αψίδων στο πλάι κάθε πόρτας ώστε να μπορούν να μπαινοβγαίνουν οι γάτες ακόμα και όταν οι πόρτες είναι κλειστές!


Πόρτα για γάτες!


Μία από τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού είναι ένας πολύ όμορφος και ηλιόλουστος χώρος όπου ξεχωρίζει το λουλουδιαστό κεφαλάρι του κρεβατιού.

Read More

And More