Matching Colorstool: Το νέο σκαμπό της Miu Miu είναι ένα μικρό παζλ λογικής!

Μία limited edition συλλογή από σκαμπό λανσάρει ο οίκος μόδας Miu Miu σε συνεργασία με το σχεδιαστικό ντουέτο των Mathias Augustyniak και Michael Amzalag από το γαλλικό studio M/M! Το ιδιαίτερο σκαμπό που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 300 κομμάτια ονομάζεται Matching Colorstool και η ιδιομορφία του κρύβεται στο γεγονός πως ο κάθε χρήστης του μπορεί να παρέμβει στην εξωτερική εικόνα του! Πώς γίνεται αυτό; Με την χρήση μερικών oversized χρωματιστών “σπίρτων” που μπορεί να τοποθετήσει στην επιφάνεια του τρίποδου σκαμπό!

Βλέπεις, το έπιπλο που είναι κατασκευασμένο από ξύλο φλαμουριάς φέρει στην επιφάνεια των τριών ποδιών, αλλά και στο κάθισμά του οπές σε συγκεκριμένη διάταξη. Εκεί, ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τα “σπίρτα” επιλέγοντας ανάμεσα από 12 διαφορετικές αποχρώσεις και κάνοντας όσους συνδυασμούς επιθυμεί! Έτσι, αυτό το ιδιότυπο παζλ δίνει την δυνατότητα στο σκαμπό να αλλάξει μορφή ανάλογα με την αισθητική και την προσωπικότητα του χρήστη του!

Όπως επισημαίνεται από το διάσημο brand: “Το σκαμπό είναι σαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή ένα παζλ λογικής που χρειάζεται λύση: σε αυτή την περίπτωση ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου, ανακαλύπτοντας την ξεχωριστή λογική των προσωπικών επιλογών σου. Γιατί δύο (από αυτά τα) σκαμπό δεν μπορούν ποτέ να είναι ίδια μεταξύ τους”.

Το σκαμπό παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο πλαίσιο του φετινού Milan Design Week.

Read More

And More