Με αυτές τις νέες τηλεοράσεις θα… ερωτευτείς!

Η GRCTECH ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της BLAUPUNKT στην Ελλάδα παρουσιάζει τις νέες σειρές τηλεοράσεων, Android, Google & Gaming TV με 120 Hz συχνότητα και τεχνολογία QLED. Η BLAUPUNKT είναι ο πρώτος παραγωγός τηλεοράσεων που ήρθε στην Ελλάδα! Η 1η τηλεόραση της BLAUPUNKT κυκλοφόρησε στην Γερμανία το 1950. Η BLAUPUNKT προσφέρει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-απόδοσης εδώ και δεκαετίες.

Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν:`

  • Η καλύτερη πλατφόρμα Google TV στην αγορά
  • Υψηλή ποιότητα εικόνας με αναλύσεις HD, FullHD, 4KUltraHD,HDRκαι τεχνολογία MEMC.
  • Είναι Gaming TV είναι μια κορυφαία οθόνη 4K QLED,με MEMC HDR 120Hz και προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και καθηλωτικό τρισδιάστατο ήχο, βελτιώνοντας το gaming και την ψυχαγωγία.
  • Με την τεχνολογία QLED, η εικόνα είναι αισθητά πιο φωτεινή και καθαρότερη. Η QLED προσφέρει πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια χρώματα, φαίνονται επίσης πιο ζωντανά, παρέχοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης.
  • Όλες οι συνδέσεις διαθέσιμες : HDMI,USB, Bluetooth, WIFI, και φωνητικές εντολές!!
  • Καθηλωτικός, ήχος 360°….τερματίζεις τον ήχο και κανένα ίχνος τριξίματος δεν θα σου αποσπάσει την προσοχή!!!
  • Μοντέρνος σχεδιασμός

Καλωσήρθατε στην GOOGLE TV

Οι αγαπημένες σας εφαρμογές ροής σε μία, εύκολη στην περιήγηση εμπειρία. Από το Disney+ μέχρι το YouTubeTV, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ανακαλύψετε τι να παρακολουθήσετε.

Gaming TV

Η BlaupunktGaming TV είναι μια κορυφαία οθόνη 4K QLED, αφιερωμένη στους παίκτες, με MEMC HDR 120Hz. Προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και καθηλωτικό τρισδιάστατο ήχο, βελτιώνοντας το gaming και την ψυχαγωγία. Η κομψή σχεδίασή του, η χαμηλή καθυστέρηση και οι λειτουργίες παιχνιδιού το καθιστούν μια σταθερή επιλογή για τους παίκτες. Με ισχυρές επιλογές συνδεσιμότητας και τη φήμη της Blaupunkt για την ποιότητα, ξεχωρίζει στον κόσμο των τηλεοράσεων gaming.

GoogleTV. Τι σας προσφέρει;

Εκτός από τον ελαφρύ εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, η Google TV προσφέρει μεγαλύτερη εστίαση στο εξατομικευμένο περιεχόμενο που περιέχει AI. Προσφέρει επίσης μια ειδική καρτέλα για ζωντανές μεταδόσεις. Απολαμβάνετε πρόσθετη λειτουργικότητα έξυπνου σπιτιού, τηλεχειριστήριο κινητού μέσω της εφαρμογής Google TV και άλλα πλεονεκτήματα που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη.

Όταν ανοίγετε την BLAUPUNKTGoogleTV σας, η αρχική οθόνη εστιάζει στο να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το περιεχόμενο που μπορείτε να απολαύσετε είτε μέσω μιας από τις συνδρομητικές σας υπηρεσίες, όπως το Netflix ή τη Μουσική GooglePlay, ή από τη δική σας συλλογή βίντεο και ταινιών, είτε στο κατάστημα εφαρμογών GooglePlay, όπου εκεί θα βρείτε χιλιάδες apps και games. Ενσωματωμένο σε κάθε έκδοση του AndroidTV είναι το GoogleAssistant, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε απεικόνιση του κινητού σας στην οθόνη της τηλεόρασης με την εφαρμογή miracast.Επιπλέον υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών όπως 4KUltraHD και FHD- HDR διαθέτοντας 17 εκατομμύρια χρώματα και hotelmode.

H Blaupunkt σήμερα:

Σήμερα, περισσότερα από 30 προσεκτικά επιλεγμένα Κέντρα Διανομής της GlobalBrandCommunity της Blaupunkt προσφέρουν την πλήρη σειρά προϊόντων ConsumerLifestyle και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο.

Παρακάτω τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της BLAUPUNKT

H BLAUPUNKTGoogleHD LEDTV HBG500024 ή32 ιντσών, υποστηρίζειμιαμεγάληγκάματεχνικώνχαρακτηριστικώνόπωςHDGoogleTV, Google Play Market, Bluetooth, Chromecast καιGoogle Assistantδιαθέτοντας 17 εκατομμύρια χρώματα.

H BLAUPUNKTGoogleFull HD LEDTV FBG5000/5010 32ή43 ιντσών, υποστηρίζειμιαμεγάληγκάματεχνικώνχαρακτηριστικώνόπωςHDGoogleTV, Google Play Market, Bluetooth, Chromecast καιGoogle Assistantδιαθέτοντας 17 εκατομμύρια χρώματα. Επιπλέον διατίθεται και σε λευκό χρώμα.

H BLAUPUNKTGoogle4K Ultra HDLEDTV FBG6000/6010, 43, 50, ,55 ή 65 ιντσών, υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών όπως 4KUltraHDGoogleTVγιαυψηλήευκρίνεια, DolbyVisionπαρέχειστουςχρήστεςμιακινηματογραφικήεμπειρίααπαράμιλληστηναγορά, DoblyAtmos, GooglePlayMarket, Bluetooth, ChromecastκαιGoogleAssistantδιαθέτοντας 17 εκατομμύρια χρώματα. Επιπλέον διατίθεται και σε λευκό χρώμα.

H BLAUPUNKTGoogle 4KUltraHDQLEDTV FBG7000/8000 43, 50, ,55, 65 , 75 ή 85 ιντσών, υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών όπως 4KUltraHDGoogleTV για υψηλή ευκρίνεια, DolbyVision παρέχει στους χρήστες μια κινηματογραφική εμπειρία απαράμιλλη στην αγορά, ΤεχνολογιαMEMC HDR 120 Hzγιαμιαπιοομαλήκαιβελτιωμένηθέαση,DoblyAtmos, GooglePlayMarket, Bluetooth, ChromecastκαιGoogleAssistantδιαθέτοντας 17 εκατομμύρια χρώματα. Είναι GamingTVπροσφέροντας εκπληκτικά γραφικά και καθηλωτικό τρισδιάστατο ήχο, βελτιώνοντας το gaming και την ψυχαγωγία.

Read More

And More