Νέο ιταλικό πολυκατάστημα ειδών σπιτιού στο Golden Hall!

Το Ιταλικό πολυκατάστημα ειδών σπιτιού COINCASA, μετά την αποκλειστική παρουσία του για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο notoshome στην Πλ. Κοτζιά τον Οκτώβριο ‘11, τώρα και στο notoshome στο Golden Hall!
Εκεί θα βρεις οικονομικές τιμές, μεγάλη ποικιλία και έντονα ανοιξιάτικα χρώματα για όλο σου το σπίτι!

Από το 1926, το COINCASA είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ιταλία, με πάνω από 100 καταστήματα στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό σε πάνω από 10 χώρες.
Η εμπειρία του shopping στο πολυκατάστημα notoshome στο Golden Hall γίνεται ακόμα πιο μοναδική με την παρουσία των προϊόντων COINCASA, που ακολουθεί πάντα όλες τις νέες τάσεις της αγοράς. Ιταλική αισθητική και design με 4 διαφορετικές συλλογές κάθε χρόνο, σε οικονομικές τιμές και τεράστια ποικιλία, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για το σπίτι, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο, αλλά και σε ότι αφορά κουρτίνες, υφάσματα και φωτιστικά.

H παρουσία του CoinCasa ξεκινάει στο notoshome στο Golden Hall με την υπέροχη Ανοιξιάτικη collection, που με τα χαρούμενα φωτεινά χρώματα και τους αμέτρητους συνδυασμούς στα είδη κουζίνας, το μπάνιο και τα διακοσμητικά, ακόμα και στα έπιπλά και στα λευκά ήδη μπορεί εύκολα να αλλάξει τη διάθεση δημιουργώντας μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα ανανεώνοντας κάθε χώρο του σπιτιού!

Έτσι το shopping γίνεται μία ανεπανάληπτη εμπειρία με… Ιταλική φινέτσα και πολύ συμφέρουσες τιμές!
Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μέσα από τη σελίδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/notoshome
ή την ιστοσελίδα:
www.notoshome.gr

Read More

And More