Nihi Sumba Island resort: Αυτός είναι ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός της χρονιάς και θα σου “κόψει” την ανάσα

Θέλεις να ζήσεις έστω και μια ημέρα σαν… θεά; Τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείς αυτό τον επίγειο “παράδεισο” στην Ινδονησία! Γιατί αν αυτό το εκπληκτικό resort δεν είναι βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρά σου, τότε τι; Άλλωστε, και ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama, με την οικογένειά του αποφάσισε να επισκεφτεί το Nihi Sumba Island resort κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας… αναψυχής που έκανε ανά τον κόσμο! Βλέπεις, το εκθαμβωτικό κατάλυμα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί με “παρθένα” φύση και είναι ο αγαπημένος προορισμός όλων των A class προσωπικοτήτων του πλανήτη!

Με βίλες που προσφέρουν απίθανη χαλάρωση, ιδιωτική παραλία για τους επισκέπτες του, θέα που “κόβει” την ανάσα και ίσως το καλύτερο σπα παγκοσμίως, το πεντάστερο ξενοδοχείο θεωρείται ένα από τα κορυφαία στον κόσμο, ενώ έχει βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων δύο φορές ως ο καλύτερος προορισμός διακοπών! Επιπλέον, οι παραλίες του είναι οι αγαπημένες για τους surfers μιας και παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά: πελώρια κύματα, ηρεμία και καθόλου πολυκοσμία! Ωστόσο, το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Nihi Sumba Island resort είναι το γεγονός πως πριν μετατραπεί σε κορυφαίο κατάλυμα λειτουργούσε ως παραθαλάσσιο hostel για surfers, ήταν δηλαδή ένα οικονομικό ξενοδοχείο με τις βασικές υπηρεσίες! Χρειάστηκε να αγοραστεί το 2012 από τον Chris Burch (του οίκου Tory Burch), ο οποίος και ξόδεψε 30 εκατομμύρια δολάρια για να το μετουσιώσει στην “όαση” που είναι σήμερα!

Το πολυτελές interior design στις βίλες του Nihi Sumba Island resort είναι εμπνευσμένο από το φυσικό περιβάλλον που τις “φιλοξενεί”, αφού η διακόσμηση δανείστηκε τη χρωματική παλέτα του τοπίου, αλλά και τα φυσικά υλικά που προσφέρει η περιοχή. Καθεμία από τις καμπάνες, που ξεκινούν από δίκλινες και φτάνουν έως τις μεζονέτες, διαθέτει τη δική της πισίνα για χαλάρωση, ενώ το σπα του ξενοδοχείου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες, με πεζοπορίες σε ιδιωτικές εκτάσεις και περιποίηση κάτω από καταρράκτες και τροπικά δέντρα!

Αν θέλεις, λοιπόν, να δεις πώς μοιάζει ο μικρός ιδιωτικός “παράδεισος” της Ινδονησίας, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Μία από τις εξωτικές μεζονέτες του υπερπολυτελούς καταλύματος, που θυμίζει την τοπική αρχιτεκτονική με τις ξύλινες κατασκευές και τις ψάθινες σκεπές.

Τα εξωτερικά lounge των σπιτιών περιλαμβάνουν ξύλινο deck, πισίνες και αποστομωτική θέα στον ωκεανό.

Ένα από τα δενδρόσπιτα του Nihi Sumba Island resort που μοιάζει πλήρως απομονωμένο και “λουσμένο” με την επιβλητική βλάστηση με τη μοναδική χτιστή πισίνα υπερχείλισης να κοσμεί το lounge του.

Οι βίλες διαθέτουν και κρεβάτια εξωτερικού χώρου, με αέρινες υφάνσεις, για να απολαύσουν οι επισκέπτες το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Άποψη της master πισίνας του ξενοδοχείου, που μοιάζει να ενώνεται με τον ωκεανό.

Το καθιστικό των δωματίων “βλέπει” απευθείας στη θάλασσα και τις ιδιωτικές παραλίες του νησιού.

Ένα από τα υπνοδωμάτια των καμπανών, όπου η διακόσμηση κινείται σε elegant ρυθμούς με τις λευκές και γαλάζιες υφάνσεις να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Άλλο ένα υπνοδωμάτιο του υπερπολυτελούς καταλύματος, όπου το ξύλο, το μπαμπού, η ψάθα και τα λευκά πανιά δημιουργούν ατμόσφαιρα βγαλμένη από τη “Γαλάζια Λίμνη”.

Τα minimal και εξωτικά μπάνια των σπιτιών βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον εξωτερικό χώρο, ενώ στο μπαλκόνι “φιλοξενείται” και μια επιπλέον μπανιέρα- τζακούζι.

Read More

And More