Philips Performer Silent: Η πιο ήρεμη δύναμη στο καθάρισμα του σπιτιού βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας!

Philips Performer Silent: Η πιο ήρεμη δύναμη στο καθάρισμα του σπιτιού βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας! | tlife.gr

Έχεις προσπαθήσει ποτέ να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα οροφής (που θεώρησες καταπληκτική ιδέα για το υπνοδωμάτιο); Άφησέ με να σου περιγράψω την προσωπική εμπειρία μου… Σκαρφαλωμένη στην σκάλα εργασίας, με το στρες της υψοφοβίας να “χτυπάει” κόκκινο και τον ιδρώτα να μουσκεύει το μέτωπό μου (παρ’ ό,τι είμαστε στην καρδιά του χειμώνα), να προσπαθώ με ένα βρεγμένο πανί και μια λεκάνη με καθαριστικό να απομακρύνω όλη την σκόνη που έχει μαζευτεί στους έλικες. Και να υπενθυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου “ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΤΩ!”. Ε, και τελικά το έκανα: κοίταξα κάτω! Και ξέρεις τι αντίκρισα; Θυμάσαι όλη αυτή την σκόνη που είπα παραπάνω; Αυτή, λοιπόν, είχε πλέον βρει το καινούριο “σπίτι” της πάνω στα καθαρά σεντόνια, την παπλωματοθήκη και τα μαξιλάρια μου. Όλα λάθος! Μέχρι που μπήκε επιτέλους στην ζωή μου η υπέρτατη λύση: μία ηλεκτρική σκούπα που μοιάζει να φτιάχτηκε αποκλειστικά για εμένα, για εσένα, για την μαμά σου και την αδερφή σου! Γιατί, ναι, κάποιος επιτέλους σκέφτηκε ότι το καθάρισμα του σπιτιού δεν είναι “παιχνιδάκι”, ότι δεν είναι ευχάριστη δουλειά, ότι ξυπνάει όλη την πολυκατοικία και ότι στο τέλος δεν είσαι και σίγουρη ότι έχεις μαζέψει την σκόνη! Και όλα τα παραπάνω έρχονται να εξαλειφθούν με την ολοκαίνουρια Philips Performer Silent!

Ποια είναι η καινοτομία της; Η νέα Philips Performer Silent έχει την επαναστατική τεχνολογία πέλματος TriActive Pro που σημαίνει ότι μπορεί να απορροφήσει το 99,99% της λεπτής σκόνης και των αλλεργιογόνων που βρίσκονται στο σπίτι μας, ενώ περιλαμβάνει και αντιαλλεργικά φίλτρα αλλά και τις αντιαλλεργικές σακούλες Ultra-Long Performance S-bag που αιχμαλωτίζουν τα λεπτά σωματίδια! Επίσης, διαθέτει ένα θαυματουργό μοτέρ υψηλής απόδοσης, αλλά και την τεχνολογία AirflowMax που προσφέρει μέγιστη απόδοση καθαρισμού, σε όποια επιφάνεια κι αν την χρησιμοποιήσεις! Θέλεις να σκουπίσεις το καλογυαλισμένο παρκέ σου, χωρίς να χαραχτεί; Θα το κάνει! Θέλεις να “ρουφήξει” και τον παραμικρό κόκκο σκόνης από τα χαλιά σου; Θα το κάνει! Μήπως προτιμάς να φρεσκάρεις τις κουρτίνες σου; Ναι, όσο είναι ακόμη κρεμασμένες, η Philips Performer Silent θα το κάνει. Και ακόμη παλεύεις με εκείνον τον ανεμιστήρα οροφής; Μην ανησυχείς! Θα τον κάνει και αυτόν!

Βλέπεις, το νέο “πολυεργαλείο” της Philips μπορεί να φτάσει παντού και να καθαρίσει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού ή εκείνα που δεν περίμενες ποτέ ότι θα σκουπίσεις με μια σκούπα! Μάλιστα, το καλώδιό της επεκτείνεται για 12 (!) μέτρα, που σημαίνει ότι μπορείς να καλύψεις τεράστιες επιφάνειες του σπιτιού, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αλλάξεις πρίζα! Και αν αυτά δεν σου φαίνονται κάπως φανταστικά, τότε να σου πως και πόσο αθόρυβη είναι! Τόσο, που ο σκύλος δεν θα την φοβάται (ναι, η Μπύρα έχει σταματήσει να κρύβεται στο μπαλκόνι, όσο σκουπίζω το σπίτι!), αφού είναι πιο ήσυχη κι από την τηλεόραση!

Μήπως τώρα “ψήθηκες” να βάλεις… σκούπα;

READ more