Philips Performer Silent: Η πιο ήρεμη δύναμη στο καθάρισμα του σπιτιού βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας!

Πόσο συχνά έχεις βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αναβάλεις για την επόμενη ημέρα, εβδομάδα, μήνα, χρόνο, ζωή… το σκούπισμα του σπιτιού; Ok, δεν χρειάζεται να γινόμαστε τόσο δραματικές, αλλά τουλάχιστον ας παραδεχτούμε πως η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι και το αγαπημένο μας “αξεσουάρ” και πως το καθάρισμα του σπιτιού δεν είναι ούτε “παιχνιδάκι”, ούτε ευχάριστη δουλειά, ενώ συνήθως σηκώνει όλη την πολυκατοικία… στο πόδι και στο τέλος δεν είμαστε και τόσο σίγουρες ότι έχουμε μαζέψει όλη την σκόνη! Μέχρι που επιτέλους μπαίνει στην ζωή μας η υπέρτατη λύση: μία ηλεκτρική σκούπα που μοιάζει να φτιάχτηκε για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια! Είναι η ολοκαίνουρια Philips Performer Silent και παρακάτω θα δεις όλους τους λόγους που την κάνουν τόσο ξεχωριστή!

Ποια είναι η καινοτομία της; Η νέα Philips Performer Silent διαθέτει αντιαλλεργικά φίλτρα που μπορούν να απορροφήσουν το 99,99% της λεπτής σκόνης και των αλλεργιογόνων που βρίσκονται στο σπίτι μας, ενώ με τις αντιαλλεργικές σακούλες Ultra-Long Performance S-bag αιχμαλωτίζει τα λεπτά σωματίδια! Επίσης, έχει την επαναστατική τεχνολογία πέλματος TriActive Pro, καθώς και ένα θαυματουργό μοτέρ υψηλής απόδοσης, αλλά και την τεχνολογία AirflowMax που προσφέρει μέγιστη απόδοση καθαρισμού, σε όποια επιφάνεια κι αν την χρησιμοποιήσεις! Θέλεις να σκουπίσεις το καλογυαλισμένο παρκέ σου, χωρίς να χαραχτεί; Θα το κάνει! Θέλεις να “ρουφήξει” και τον παραμικρό κόκκο σκόνης από τα χαλιά σου; Θα το κάνει! Μήπως προτιμάς να φρεσκάρεις τις κουρτίνες σου; Ναι, όσο είναι ακόμη κρεμασμένες, η Philips Performer Silent θα το κάνει. Και ακόμη παλεύεις με εκείνον τον ανεμιστήρα οροφής; Μην ανησυχείς! Θα τον κάνει και αυτόν!

Βλέπεις, το νέο “πολυεργαλείο” της Philips μπορεί να φτάσει παντού και να καθαρίσει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού ή εκείνα που δεν περίμενες ποτέ ότι θα σκουπίσεις με μια σκούπα! Μάλιστα, το καλώδιό της επεκτείνεται για 12 (!) μέτρα, που σημαίνει ότι μπορείς να καλύψεις τεράστιες επιφάνειες του σπιτιού, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αλλάξεις πρίζα! Και αν αυτά δεν σου φαίνονται κάπως φανταστικά, τότε να σου πως και πόσο αθόρυβη είναι! Τόσο, που ο σκύλος δεν θα την φοβάται (ναι, η Μπύρα έχει σταματήσει να κρύβεται στο μπαλκόνι, όσο σκουπίζω το σπίτι!), αφού είναι πιο ήσυχη κι από την τηλεόραση!

Μήπως τώρα “ψήθηκες” να βάλεις… σκούπα;