Πολυτελής χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τα προϊόντα της Christhellas

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν οι καλεσμένοι σας την περίοδο των εορτών. Στολίδια, διακοσμητικά, λαμπιόνια, γιρλάντες και, φυσικά, ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα δημιουργήσουν την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δίνοντας στο σπίτι σας μία φιλόξενη αύρα ζεστασιάς και θαλπωρής.

Ο στολισμός σας πρέπει να είναι καλαίσθητος και προσεγμένος, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας με ένα τόνο διακριτικής κομψότητας, χωρίς όμως να γίνεται υπερβολικός ή φορτικός. Ας δούμε μερικές χριστουγεννιάτικες πινελιές λάμψης και πολυτέλειας με την υπογραφή της Christhellas, αποκλειστικού διανομέα των δημοφιλών γαλλικών οίκων Christofle, Bernardaud και Saint Louis στην Ελλάδα.

 

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες

christofle-ornaments

Οι κομψές και ντελικάτες δημιουργίες του οίκου Christofle θα χαρίσουν τις απαραίτητες νότες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, αντικατοπτρίζοντας τη λάμψη και τη μαγεία της γιορτινής περιόδου. Διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και επιλέξτε την κορδέλα που ταιριάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα κομμάτια της διακόσμησής σας.

 

Μικρές πινελιές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Noël Bernardaud

 

Αν είστε λάτρεις της λεπτομέρειας, οι ευφάνταστες πορσελάνινες δημιουργίες της Bernardaud θα σας συναρπάσουν, ντύνοντας το σπίτι σας με μία μοναδική χριστουγεννιάτικη αισθητική. Τοποθετήστε ένα vide poche ή ένα ποτήρι με αρωματικό κερί στο χώρο σας και αφήστε τα ζωηρά χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια να απογειώσουν την αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη γωνία.

 

Το γιορτινό τραπέζι

noel Bernardaud

Κάθε γιορτινό τραπέζι απαιτεί το κατάλληλο σετ σερβιρίσματος. Ο οίκος της Bernardaud διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα είδη σερβιρίσματος και αξεσουάρ, που θα στολίσουν με γιορτινή διάθεση κάθε γεύμα της εορταστικής περιόδου. Τα μοναδικά σχέδια και η ασύγκριτη ποιότητα της πορσελάνης Limoges θα εντυπωσιάσουν κάθε προσκεκλημένο σας και θα κάνουν το γιορτινό σας τραπέζι πιο λαμπερό από ποτέ.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Christhellas: https://christhellas.gr