Prada: Το μοναδικό interior που “υπνώτισε” τους θεατές στο τελευταίο catwalk

Αν αναρωτιέσαι πώς ένα εξαιρετικό interior design μπορεί να πλαισιώσει ένα υπέροχο catwalk, την απάντηση σου δίνει ο κορυφαίος ιταλικός οίκος μόδας Prada με την παρουσίαση της ready-to-wear συλλογής του για το φθινόπωρο του 2017! Ένας βιομηχανικός χώρος στο Μιλάνο μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της παρουσίασης σε εσωτερικό σπιτιού, με πολυάριθμα υπνοδωμάτια!

Αντί για τις συνηθισμένες καρέκλες και αριθμημένες θέσεις που βλέπεις στα catwalk των εβδομάδων μόδας, η Prada αποφάσισε να χρησιμοποιήσει… κρεβάτια! Το σκηνικό στήθηκε ώστε να παραπέμπει στο διττό ρόλο που καλείται να παίξει η γυναίκα στη σύγχρονη εποχή, ενώ η ιδέα του ενήλικου δωματίου που θυμίζει ελαφρώς κοριτσίστικο εφηβικό υπνοδωμάτιο συνδυάστηκε απόλυτα με τις δημιουργίες του οίκου!

Κρεβάτια εμπνευσμένα από τα 70s, τοίχοι επενδυμένοι με χρωματιστά πλακάκια και ξύλινοι πάγκοι στήθηκαν στο χώρο, ώστε να προσομοιάζουν σε σπίτι και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες θέσεις για τους θεατές. Το ιδιαίτερο και… θεατρικό στήσιμο του χώρου που διακοσμήθηκε με εφηβικές αφίσες και carte postale δημιουργούσε διαδρόμους στους οποίο παρέλασαν τα μοντέλα, μπροστά από τους θεατές που καθισμένοι αναπαυτικά στα μοναδικής αισθητικής κρεβάτια απολάμβαναν το show!

Δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν το πρωτότυπο interior που δημιουργήθηκε για το catwalk!

Read More

And More