Ρίγες: Εμπιστεύσου την τάση και μεταμόρφωσε το σπίτι σου με τον πιο stylish τρόπο

Είτε παρακολουθείς τις τάσεις στη διακόσμηση είτε όχι, σίγουρα οι ρίγες σε ταπετσαρίες και υφάσματα είναι κάτι που έχεις ξαναδεί. Ωστόσο, οι ειδικοί στο χώρο του interior design ομολογούν πως πρόκειται για μια από τις κυρίαρχες τάσεις του 2024. Απόδειξη οι πολλαπλοί τρόποι που μπορείς να τις εντάξεις στο χώρο σου.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, κυρίως την εποχή της πανδημίας, όπου κυριαρχούσαν οι μονοχρωμίες και οι γήινοι τόνοι, τώρα γεννιέται η ανάγκη για κάτι πιο έντονο που τραβάει τη προσοχή. Το ριγέ αντιπροσωπεύει τόσο τη λιτή αισθητική χάρη στη γεωμετρία του, όσο και άλλη μια τάση, αυτή του ‘mix and match’ που έχει εξίσου πιστούς ακόλουθους. 

Δεν έχει σημασία αν το σπίτι σου έχει μοντέρνο ή κλασικό ύφος. Ο πιο εύκολος τρόπος να δοκιμάσεις αυτή τη τάση δεν είναι άλλος από ένα απλό ασπρόμαυρο χαλί. Αν θες κάτι ακόμα πιο τολμηρό μπορείς να παίξεις τόσο με τις διαφορετικές αποχρώσεις όσο και με τις υφές. Μπορείς ακόμα και να δοκιμάσεις συνδυασμούς με διαφορετικά μοτίβα σε επιφάνειες όπως μαξιλάρια, ριχτάρια, χαλιά και ταπετσαρίες.

Φωτογραφίες: iStock/ Unsplash

Read More

And More