Samsung Harajuku: Το εντυπωσιακό installation που “στολίζει” την πρόσοψη του νέου καταστήματος

Με μια εμπνευσμένη δημιουργία του Ιάπωνα σχεδιαστή, Tokyujin Yoshioka, εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουριο κατάστημα της Samsung στην περιοχή Harajuku του Τόκιο, αφού ο τεχνολογικός “κολοσσός” επέλεξε τον designer για να “στολίσει” την πρόσοψη του επιβλητικού κτιρίου με έναν αντισυμβατικό και άκρως συμβολικό! Βλέπεις, ο σχεδιαστής αποφάσισε να δημιουργήσει μια βιτρίνα από 1.000 συσκευές του smartphone Samsung Galaxy, οι οποίες φωτίζουν το iconic μαύρο μονολιθικό κτίσμα της εταιρίας.

Η κεντρική είσοδος του καταστήματος έχει καλυφθεί από τα κινητά Galaxy, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με τρόπο που να δημιουργούν αντανακλάσεις στα ειδικά γυαλιά της βιτρίνας και έτσι να αυξάνεται η φωτεινότητα του τελικού αποτελέσματος. Άλλωστε, τίποτα λιγότερο δεν θα ήταν αρκετό για το μεγαλύτερο κατάστημα της εταιρίας στο Τόκιο, αλλά και το πρώτο μόνιμο φυσικό κατάστημα σε όλη την Ιαπωνία.

Μάλιστα, το installation στην πρόσοψη του εξαώροφου καταστήματος έγινε και με έναν ακόμη στόχο, αφού φέτος η Samsung γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της σειράς Galaxy στην αγορά!

Read More

And More