10 υπέροχες κουζίνες που αποδεικνύουν πως το ξύλο δεν είναι ποτέ out of fashion!

Η κουζίνα θα έπρεπε να είναι η “καρδιά” του κάθε σπιτιού και αυτό τείνουμε όλοι να το ξεχνάμε! Η σημασία της, μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη, αφού εκεί όχι μόνο περνάμε ένα… σεβαστό κομμάτι της ημέρας μας, αλλά επιπλέον γιατί στην κουζίνα τείνει να συγκεντρώνεται σε καθημερινή βάση η οικογένεια, αλλά και οι καλεσμένοι μας που σίγουρα θα κάνουν έστω ένα πέρασμα από εκεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους! Γι’ αυτό, λοιπόν, αν δεν το έχεις ήδη στο μυαλό σου, καλό είναι να το βάλεις στο άμεσο πρόγραμμά σου και είτε να ξεκινήσεις να δίνεις λίγη περισσότερη προσοχή στην τακτοποίησή της (μια “αστραφτερή” κουζίνα είναι… αρχοντική), είτε να κάνεις ένα συνολικό ρεκτιφιέ και να δώσεις έμφαση στη διακόσμησή της, προκειμένου να αλλάξεις την εμφάνισής της και να τη μετατρέψεις σε κομβικό σημείο του σπιτιού!

Αν, ωστόσο, σε φοβίζουν τα εκάστοτε trends που υποδεικνύουν πως το τάδε υλικό είναι αυτό που “πρέπει οπωσδήποτε να έχεις” και η “hot απόχρωση της χρονιάς” είναι εκείνη και η άλλη και… ούτω καθεξής, μπορείς πάντοτε να επενδύσεις σε μία διαχρονική υφή και ένα υλικό που δεν πρόκειται ποτέ να είναι out of fashion! Και ποιο είναι αυτό; Το φυσικό ξύλο, εννοείται! Σε όποια απόχρωση κι αν το επιλέξεις και σε όσο μεγάλη έκταση κι αν σε εξυπηρετεί, το σίγουρο είναι πως το φυσικό ξύλο θα δώσει το απαραίτητο touch of elegance στην κουζίνα σου, ενώ παράλληλα θα την κάνει… συμβατή με τις τελευταίες τάσεις του interior design, που θέλουν το eco-frienly living να έχει δυναμική παρουσία στο καθημερινό lifestyle και τη διακόσμησή μας!

Ρίξε, λοιπόν, παρακάτω μια ματιά στις πιο stylish κουζίνες που χρησιμοποιούν το φυσικό ξύλο ως το “απόλυτο υλικό” και ετοιμάσου για… ανακαίνιση!

Read More

And More