3 απλοί κανόνες για να απαλλαγούμε από τα έντομα οριστικά!

3 απλοί κανόνες για να απαλλαγούμε από τα έντομα οριστικά! | tlife.gr

Ήρθε πάλι το καλοκαίρι και μαζί του όλα τα καλά και μερικά… ενοχλητικά τα οποία έχουμε συνδυάσει με αυτή τη ζεστή και χαρούμενη περίοδο του χρόνου. Μπορεί μέχρι τώρα μερικοί από εμάς να μην έχουν προλάβει να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα, αλλά πέρα από τη ζέστη, σίγουρα αρκετοί έχουμε αντιμετωπίσει έναν αν όχι περισσότερους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» όπου και αν βρισκόμαστε. Μερικοί έρπουν, μερικοί πετούν, σίγουρα όμως οι περισσότεροι μας ενοχλούν. Έτσι πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να κάνουμε τα έντομα.. να τρέχουν έντρομα!

Από τις πανταχού παρούσες μύγες που περιτριγυρίζουν το φαΐ μας, μέχρι τις αηδιαστικές κατσαρίδες και τα μυρμήγκια που τρυπώνουν παντού, υπάρχει αποδεδειγμένη λύση για την αντιμετώπισή τους και δεν είναι άλλη φυσικά από τα εντομοαπωθητικά και εντομοκτόνα προϊόντα ΤΕΖΑ! Βέβαια επειδή κάθε πόλεμος όπως και αυτός ενάντια στα έντομα κρίνεται σε όλα τα μέτωπα, καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε 3 βασικούς κανόνες, ώστε να εμποδίσουμε τους εισβολείς να στήσουν μια βάση στο σπίτι μας από την οποία θα εξαπολύουν επίθεση στα τρόφιμα, στην υγεία και… την ηρεμία μας.

Κανόνας 1ος : Δεν αφήνουμε άπλυτα ή σκουπίδια στην κουζίνα
Ναι φυσικά είναι βαρετό να είμαστε με το σφουγγαράκι στο χέρι όλη μέρα και ναι, τα πιάτα ή τα σκουπίδια δεν θα πάθουν τίποτα αν τα αφήσουμε για πέταμα ή καθάρισμα αύριο καμιά φορά, αλλά ο κίνδυνος είναι πάντα εκεί και παραμονεύει. Όσο νόστιμα μπορεί να μας φαίνονται τα χθεσινά μπριζολάκια, άλλο τόσο νόστιμα φαίνονται και τα απομεινάρια τους στους αρθρόποδους εχθρούς μας όπως οι κατσαρίδες, οι μύγες και τα κουνούπια. Έτσι, φροντίζουμε να κάνουμε τα έντομα να ψάξουν για κολατσιό αλλού, πετώντας τα σκουπίδια άμεσα και καθαρίζοντας όλα τα πιάτα και τις επιφάνειες από ψίχουλα και υπολείμματα σάλτσας που μπορεί να τα προσκαλέσουν.

Κανόνας 2ος : Καθαρίζουμε τα δύσκολα σημεία του σπιτιού μας συχνά
Μπορεί τα πατατάκια που έπεσαν πίσω από το σύνθετο του σαλονιού από το μικρό μας ανιψάκι να είναι δύσκολο να καθαριστούν, αλλά μερικές φορές πρέπει να θυμηθούμε να τα περιλάβουμε πρώτοι, πριν τα μυρμήγκια τα ανακαλύψουν και στήσουν…τσιμπούσι στο σαλόνι μας. Γι’ αυτό πρέπει να τραβάμε τα έπιπλα και να σκουπίζουμε- καθαρίζουμε σχολαστικά σε όλες τις δύσκολες γωνίες όπως και κάτω από τους καναπέδες τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σημαντικά για ένα καθάρισμα ρουτίνας αλλά με το να αφήνουμε τη σκόνη και τη βρωμιά να μαζεύεται, ευνοούμε τα μικρόβια αλλά και τα έντομα κάθε είδους τα οποία θέλουν να στήσουν σπιτικό… στο σπίτι μας.

Κανόνας 3ος : Εξοπλιζόμαστε με προϊόντα ΤEZA
Στηριζόμενο στην πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία του, το ΤΕZA μας παρέχει όλα τα απαραίτητα όπλα ώστε να κατατροπώσουμε τους αρθρόποδους και φτερωτούς εχθρούς του καλοκαιριού σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Το ΤΕΖA φροντίζει να σας απαλλάξει από τις κατσαρίδες, παρέχοντας εντομοκτόνα σε μορφή σπρέι, αφρού και μικρογαλακτώματος MEC. Παράλληλα, η μεγάλη γκάμα εντομοαπωθητικών προϊόντων ΤΕΖΑ για ιπτάμενα έντομα καλύπτει όλες μας τις ανάγκες ανεξαρτήτως χώρου μιας και διατίθενται σε μορφή Υγρού, Ταμπλέτας, Φιδάκι, Φορητής συσκευής αλλά και εντομοκτόνου σπρέι βοηθώντας μας να απαλλαγούμε μια και καλή από τους ιπτάμενους εισβολείς. Με τα προϊόντα ΤΕΖΑ είναι στο χέρι μας να κάνουμε και φέτος το καλοκαίρι τα έντομα… να τρέχουν έντρομα και εμάς να το απολαύσουμε πιο ήρεμοι από ποτέ!

READ more