8 αγορές για να «κλείσεις» ολόκληρα τα Χριστούγεννα μέσα στο σπίτι σου

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Μια σκέψη που μου φτιάχνει απευθείας τη διάθεση. Εδώ, στο Tlife, αγαπάμε πολύ αυτή την εποχή του χρόνου – φέτος βέβαια τη ζούμε αλά Αυστραλία, μιας και ο καιρός δεν λέει να μας κάνει τη χάρη. Και ακριβώς επειδή λατρεύουμε τα Χριστούγεννα, μπαίνουμε πάντα σε festive mood από πολύ νωρίς.

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ φέτος στόλισα 6 Νοεμβρίου. Έτσι, για να το χορτάσω όσο μπορώ. Προτού όμως καλέσω τους αγαπημένους μου σπίτι για τη «φωταγώγηση του δέντρου», χουχούλιασμα, κρασί και επιτραπέζια -όπως κάνουμε κάθε χρόνο- έπρεπε να προμηθευτώ τα απαραίτητα, γιορτινά. Και ο προορισμός για αυτό είναι ένας και μοναδικός: το Meditteranean Cosmos! Εκεί θα βρω όλα όσα ψάχνω, τα πιο όμορφα, τα πιο stylish στολίδια όχι μόνο για το δέντρο αλλά και για κάθε γωνιά του σπιτιού, τα πιο μοσχομυριστά κεριά, τα πιο λαμπερά διακοσμητικά. Έλα μαζί μου σε αυτή τη βόλτα, για να ανακαλύψουμε παρέα όλα όσα θα κλείσουν τα Χριστούγεννα μέσα στο σπίτι σου, θα απογειώσουν τη γιορτινή του διακόσμηση και θα σε βάλουν στο πιο festive mood. 

8 αγορές για να «κλείσεις» ολόκληρα τα Χριστούγεννα μέσα στο σπίτι σου!

Οι γιορτές για εμένα είναι συνώνυμες με τα οικογενειακά τραπέζια. Όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω από το γιορτινό τραπέζι και απολαμβάνει τα πιο λαχταριστά πιάτα, πίνει, γελάει δυνατά, φωνάζει, αγκαλιάζεται. Για αυτό, η διακόσμηση του τραπεζιού είναι το Α και το Ω για εμένα.  Εγώ πόνταρα σε γιορτινά σουπλά, γιορτινά πιάτα, γιορτινές χαρτοπετσέτες, γιορτινά φλιτζάνια. Και, φυσικά, μια εντυπωσιακή σύνθεση για το κέντρο του τραπεζιού.

Χριστουγεννιάτικο σερβίτσιο, Παρουσίαση, Mediterranean Cosmos.

Το χουχούλιασμα είναι must τις ημέρες των Χριστουγέννων. Χουχούλιασμα χωρίς ένα καυτό φλιτζάνι καφέ δεν γίνεται. Καιρός, λοιπόν, να επενδύσω σε μια καφετέρια. Έτσι, θα έχω λαχταριστό καφέ όποτε το επιθυμώ με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Μηχανή καφέ Vertuo, Nespresso, Mediterranean Cosmos.

Και το γιορτινό ντεκόρ για το τραπέζι δεν σταματά εδώ. Πώς θα σερβίρεις τα μελομακάρονα -ελπίζω να είσαι team μελομακάρονα σαν εμένα και όχι κουραμπιέδες. Χρειάζεσαι μια γιορτινή πιατέλα. Τουλάχιστον μια, αν όχι περισσότερες.

Γιορτινή πιατέλα, Cook-Shop, Mediterranean Cosmos.

Κεφάλαιο Διακοσμητικά: Όσα γιορτινά διακοσμητικά και αν πάρεις, ποτέ δεν είναι αρκετά. Εγώ δεν είμαι καλή με τους αριθμούς. Και είμαι και άνθρωπος της υπερβολής. Πρόσθεσε στο σπίτι σου όσα σε κάνουν να χαμογελάς πλατιά. Στο δέντρο, στο τραπεζάκι του σαλονιού, στην τραπεζαρία, στο υπνοδωμάτιο, στους πάγκους της κουζίνας. Μην περιοριστείς!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, Domus Homus, Mediterranean Cosmos.

Το μόνο που πρέπει να τσεκάρεις, είναι τα διακοσμητικά αυτά να ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού σου. Αν το δέντρο σου είναι «βουτηγμένο» στο ασημί, καλό θα ήταν να κινηθείς στο ίδιο μονοπάτι. Αν πάλι, είσαι fan του χρυσού, επίλεξε το all the way.

Χριστουγεννιάτικα κεριά και στολίδια, Zara Home, Mediterranean Cosmos.

Και αφού τελειώσεις με τα διακοσμητικά, πέρνα στα μαξιλάρια και τα ριχτάρια. Αυτά που θα κάνουν τους καναπέδες και τις πολυθρόνες του σαλονιού σου να μοιάζουν με τεράστιες αγκαλιές, μέσα στις οποίες θα περάσεις τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα.

Γιορτινά μαξιλάρια και ριχτάρια, H&M Home, Mediterranean Cosmos.

 

Χριστουγεννιάτικο ριχτάρι και μαξιλαροθήκη, Nef-Nef Homeware, Mediterranean Cosmos.

Τέλος, δημιούργησε την πιο γιορτινή, ρομαντική, μεθυστική ατμόσφαιρα με γιορτινά, αρωματικά κεριά. Αυτά τα κεριά μυρίζουν… Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα, αρωματικά κεριά, ΑΝΕΜΟΣ, Mediterranean Cosmos.