8 “τολμηρές” ιδέες για το μπάνιο σου!

Μπάνιο σε γκρι, με πολυέλαιο ή μπάνιο με χρυσό ψηφιδωτό; Σου παρουσιάζουμε 8 τολμηρές προτάσεις διακόσμησης για το μπάνιο σου!


Ένα τολμηρό τυρκουάζ πλακάκι χτυπάει αμέσως στο μάτι ειδικά εάν το μπάνιο σου είναι μικρό! Σε συνδυασμό με λευκό νιπτήρα, καθρέφτη και φωτιστικά δημιουργεί μια θαλασσινή ατμόσφαιρα.


Πολυέλαιος στο μπάνιο; Πολυθρόνα Λουδοβίκου 15ου; Χρυσά κουρτινόξυλα; Ένα μπάνιο με γαλλική φινέτσα και πολυτέλεια είναι τολμηρό!


Το ψηφιδωτό και μάλιστα το χρυσό ψηφιδωτό είναι μια τολμηρή απόφαση! Όταν όμως συνδυαστεί με τα κατάλληλα είδη υγιεινής δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα!


Αυτό το μπάνιο θυμίζει κάτι από το σαλόνι σου! Ταπετσαρία με σχέδια σε ζεστό κόκκινο χρώμα, ξύλινη επένδυση στη μπανιέρα, σκαμπό, κορνίζες. Η μόνη διαφορά είναι το τρεχούμενο νερό! Το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ χαλαρωτικό!


Τα ρωμαϊκά λουτρά υπήρξαν ένδοξα! Αυτό το μπάνιο έχει λίγη από τη δόξα των ρωμαϊκών λουτρών. Μεταλλική μπανιέρα, μάρμαρο παντού, ένας τεράστιος καθρέφτης, πολυθρόνα και τρόλευ για να έχεις… του χεριού σου πετσέτα αλλά μέχρι και το ποτό σου!


Το γκρι δεν είναι ένα χρώμα που εύκολα θα διάλεγε κανείς για το μπάνιο του! Και όμως, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό εάν συνδυαστεί με λευκές και μεταλλικές λεπτομέρειες!


Μάρμαρο παντού; Και όμως! Αν και θεωρείται ξεπερασμένο, η σωστή επιλογή μαρμάρων μπορεί να δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μπάνιο σου!


Ένα μπάνιο σε ισπανικό στιλ θα φέρει κάτι από το χωριό στο σπίτι σου. Πέτρινο πάτωμα, ξύλινα έπιπλα και παραδοσιακό χαλάκι είναι όσα χρειάζεσαι!

Read More

And More