LG Πλυντήρια Πιάτων: Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στην οικογένειά σου!

-advertorial-

Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, λάμψη, αγάπη, ένωση. Οικογένεια, φίλοι, αγαπημένοι. Γιορτινά τραπέζια πολλών πιάτων και γεύσεων, μαγειρικές γεμάτες συναίσθημα, τσουγκρίσματα ποτηριών και πολύ φαγητό. Γέλια, απόλαυση, συναισθηματική πληρότητα. Και μετά, αυτή η υπέροχη γιορτινή ησυχία. Το γεμάτο στομάχι βαραίνει γλυκά τα βλέφαρα, η καλοπέραση έχει ελαφρύνει το μέσα μας και θέλουμε απλώς να αφεθούμε σε έναν βαθύ χριστουγεννιάτικο ύπνο. Οι στοίβες από τα πιάτα και τις κατσαρόλες όμως στον νεροχύτη σού κλείνουν το μάτι και διαταράσσουν τη χαλάρωσή σου. Όχι πια. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Και ο νεροχύτης θα είναι κι αυτός τόσο “ήρεμος” όσο κι εσύ. Τα πιάτα και οι κατσαρόλες θα μπούνε στο πλυντήριο πιάτων κι εσύ μπορείς να απολαύσεις αυτήν την υπέροχη χαλάρωση και σιωπή που ακολουθεί της μεγάλης απόλαυσης. Μετά το γιορτινό τραπέζι, αναλαμβάνει το πλυντήριο πιάτων. Κι εσύ απολαμβάνεις την επιλογή σου… Τη σωστή επιλογή σου. Γιατί το πλυντήριο πιάτων μου φέρει την υπογραφή LG είναι by far η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Πρώτον, γιατί έχει τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού!
Όλα τα μοντέλα LG έχουν τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού. Και όλες οι σύγχρονες γυναίκες αναγνωρίζουμε την αξία του design, δίνουμε έμφαση στην εικόνα του σπιτιού και εκτιμούμε πραγματικά την οικονομία χώρου.

Δεύτερον, γιατί κάνουν τα σκεύη αστραφτερά και μειώνουν τις ενοχλητικές κηλίδες από το νερό1
Το ζητούμενο δεν είναι πια να καθαρίζουν απλώς τα πιάτα. Οι απαιτήσεις μας έχουν αυξηθεί και η εποχή μάς δίδαξε πως οφείλουμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη του όσον αφορά στην υγιεινή μας. Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™, με την τεχνολογία TrueSteam™ που διαθέτουν, αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας ώστε να καθαρίσουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό. Η χρήση ατμού στους 100℃ εξουδετερώνει, όπως καταλαβαίνεις, τα οικιακά βακτήρια και η καθαριότητα αλλάζει επίπεδο. Τα αγαπημένα σου σερβίτσια θα αστράφτουν μέσα στην απόλυτη διαφάνειά τους και… η μαμά μου θα σταματήσει –επιτέλους!– να γκρινιάζει για τις ενοχλητικές κηλίδες από νερό στα “καλά” της ποτήρια. Και θα έχει απόλυτο δίκιο!

Τρίτον, γιατί η καθαριότητα ξεπερνάει και τις προσδοκίες σου
Χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει εξαιρετικό καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα. Το πλυντήριό σου θα διαθέτει τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων, που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες ώστε να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο.

Ανακουφιστικό, υπέροχο. Κάθε φορά που θα βγάζεις τα πιάτα σου από το πλυντήριο θα νιώθεις εκείνο το συναίσθημα ικανοποίησης.

Τέταρτον, γιατί χωράνε όλα, χωρίς προσπάθεια
Σίγουρα έχεις ζήσει κι εσύ εκείνες τις εκνευριστικές στιγμές που προσπαθείς να χωρέσεις τα πιάτα, τα ποτήρια και τις κατσαρόλες στην ίδια πλύση και μοιάζει αδύνατο. Ένας άλυτος γρίφος, που έρχεται να λύσει το EasyRack™ Plus. Τα πλυντήρια LG έχουν εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα και μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και 3ο κάνιστρο ρυθμιζόμενο κατά ύψος, που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως οι κατσαρόλες. Problem solved! Ανάσα.

Ξέρω ότι με καταλαβαίνεις. Ξέρω ότι αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι το παραπάνω. Γιατί έχεις νιώσει τα νεύρα και την απόγνωση της αποτυχημένης προσπάθειας να δημιουργήσεις ένα παζλ στο πλυντήριο πιάτων σου.

Πέμπτον… ησυχία!
Ο κινητήρας Inverter Direct Drive™ της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα τον λιγότερο θόρυβο. Και η ζωή έγινε πιο όμορφη. Τα αφτιά μας ηρέμησαν. Και το νευρικό μας σύστημα επίσης.

Έκτον… η τεχνολογία του αύριο στο σήμερα!
Η τεχνολογία ThinQ™ προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, μπορείς να κατεβάσεις νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σου, όπως π.χ. για κατσαρόλες και τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη. Και μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα παραμετροποίησης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού.

Bonus! Μπορείς να διατηρήσεις το πλυντήριό σου καθαρό, καθώς μετά από 30 χρήσεις η φωτεινή ένδειξη θα σου  υπενθυμίσει να βάλεις το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής. Επίσης, η Έξυπνη Διάγνωση, σε βοηθά να λύσεις προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά με τη βοήθεια του smartphone σου. Ωραίο δεν είναι το μέλλον;

Τέλος, γιατί έχει Ζώνη Διπλού Καθαρισμού!
Τι θα πει αυτό; Θα πει ότι το πλυντήριο πιάτων της LG που έχεις επιλέξει μπορεί ταυτόχρονα να καθαρίσει απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης. Υπογράμμισε το ταυτόχρονα και καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή!

Η LG είναι το σημείο συνάντησης της απόλυτης πρακτικότητας, της σύγχρονης τεχνολογίας και του μοντέρνου design! Και τα πλυντήρια πιάτων της είναι σαφώς το καλύτερο δώρο που μπορείς να ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη. Για σένα, αλλά και για τη μαμά σου!

 1 Σύγκριση με το μοντέλο χωρίς ατμό LG. Μέτρηση κηλίδων από το νερό για το μοντέλο LG DFB325 (με ατμό) και το μοντέλο DFB415 (χωρίς ατμό), σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους δοκιμής της LG.