Shark: Ο ήρωας του σπιτιού σου… που φροντίζει για την απόλυτη καθαριότητα!

Δεν υπάρχει πιο υπέροχη αίσθηση από αυτή που σου δημιουργεί ένα καθαρό σπίτι. Σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει και μπορεί να επηρεάσει πολύ θετικά τη διάθεσή σου. Η καθαριότητα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος της ψυχολογίας σου και η διαδικασία της εξαρτάται απόλυτα από την ποιότητα και την έξυπνη λειτουργικότητα των συσκευών σου. Shark θα σου πω και θα με ευγνωμονείς για πάντα. Με μια ευρεία γκάμα από premium ηλεκτρικές σκούπες, σκουπάκια και σφουγγαρίστρες ατμού οι καινοτόμες τεχνολογίες της Shark έχουν σχεδιαστεί ώστε να προβλέπουν τις ανάγκες σου και να αντιμετωπίζουν τις πραγματικές προκλήσεις καθαρισμού.

Γιατί, εσύ που καθαρίζεις ξέρεις… Γνωρίζεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το προϊόν που χρησιμοποιείς στο αποτέλεσμα. Και η Shark είναι ένα brand αφιερωμένo στη δημιουργία λύσεων σχεδιασμένων να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Και γίνεται. Όσες από εμάς έχουν ήδη την εμπειρία μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Η απίστευτη άνεση συναντά την απόλυτη καθαριότητα και απολαμβάνεις το σπίτι σου απόλυτα!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Η Shark ακολουθεί τις τάσεις της νέας smart εποχής και σου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Μετά από δεκαετίες επιτυχίας στις ΗΠΑ, απολαμβάνει πλέον παγκόσμια αναγνώριση έχοντας ως αποστολή να επηρεάσει θετικά τις ζωές των ανθρώπων, καθημερινά σε κάθε σπίτι! Και το καταφέρνει.

Οι συσκευές καθαρισμού της Shark ξεχωρίζουν:
Για τις μοναδικές τους λειτουργίες
Εξοπλισμένες με καινοτόμες λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά, εύκολες στη χρήση, ευέλικτες και πάντα σε ετοιμότητα, θα κάνουν την καθημερινότητά σου όσο πιο απλή γίνεται. Τώρα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα γίνονται παιχνιδάκι!

-Για τη λεπτομέρειά τους
Σε κάθε συσκευή Shark, θα βρεις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Από τα μοναδικά τους εξαρτήματα, μέχρι το ότι δεν αφήνουν πίσω καμία τρίχα από το αγαπημένο σου κατοικίδιο, ώστε να μπορείς να παίζεις μαζί του χωρίς να σκέφτεσαι το καθάρισμα.

-Για την αποτελεσματικότητά τους
Οι ηλεκτρικές σκούπες, τα σκουπάκια και οι ατμοκαθαριστές δαπέδου της Shark δεν έχουν μόνο δυνατές επιδόσεις στον καθαρισμό. Δεν είναι απλώς λειτουργικές. Είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι στην απαιτητική καθημερινότητά σου.

 

Επίλεξε τη συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σου!
H Shark προσφέρει μία σειρά από λύσεις, που διευκολύνουν απίστευτα τον καθαρισμό του σπιτιού.

Σκούπες Stick: Η απόλυτη ευελιξία και άνεση
Μπορείς να απολαύσεις απόλυτη καθαριότητα. Να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες τρίχες που αφήνει πίσω του το κατοικίδιό σου σε χρόνο ρεκόρ, να περάσεις από χαλιά σε σκληρά δάπεδα χωρίς διακοπές. Καθαρίζεις εύκολα οποιοδήποτε σημείο, αποθηκεύεται εύκολα και φορτίζεται οπουδήποτε. Το αποσπώμενο σκουπάκι με τα ειδικά εξαρτήματα σε βοηθά να καθαρίσεις εύκολα σκάλες, καναπέδες, ακόμα και το αυτοκίνητο!

H τεχνολογία DuoClean συνδυάζεται με την τεχνολογία PowerFins, για να εξασφαλίσουν ακόμα πιο βαθύ καθάρισμα με ένα πέρασμα, χάρη στις δύο μηχανοκίνητες βούρτσες που λειτουργούν μαζί. Καθάρισε όλους τους τύπους δαπέδου, χωρίς να σταματήσεις ή να αλλάξεις το πέλμα. H βούρτσα Bristle roll εισχωρεί βαθιά στα χαλιά και η μπροστινή βούρτσα Soft roll τραβάει βρωμιά και σκόνη.

Η τεχνολογία Anti Hair Wrap απομακρύνει τις τρίχες από το ρολό καθαρισμού καθώς σκουπίζεις, ώστε να παραμένει πάντα καθαρό για μέγιστη απόδοση. Και με το πάτημα ενός κουμπιού, μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός. Powered Lift-Away! Τοποθέτησε τα κατάλληλα εξαρτήματα και καθάρισε σκόνη και τρίχες, από τα σκαλιά, την ταπετσαρία, το αυτοκίνητο, πίσω από το ψυγείο και όχι μόνο!

 

Σκουπάκια: Η ξεκάθαρη λύση είναι στο χέρι σου
Τα σκουπάκια χειρός της Shark είναι ελαφριά, έχουν κινητήρα υψηλής απόδοσης, τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και έρχονται με διαφορετικά ακροφύσια και σωλήνα επέκτασης, για να μην σου ξεφύγει κανένα σημείο!

Εύκολο άδειασμα με ένα άγγιγμα: Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο κάδος αδειάζει και εσύ δεν λερώνεις τα χέρια σου και δεν γεμίζεις σκόνη. Η τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτει έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει τη σκόνη και τα σωματίδια

Κινητήρας υψηλής απόδοσης: Καθάρισε εύκολα και γρήγορα επιφάνειες, σκάλες, κουρτίνες, μέχρι και το αυτοκίνητο, με τη βοήθεια των ειδικών εξαρτημάτων και του κινητήρα υψηλής απόδοσης. Μην ξεχνάς και το μηχανοκίνητο πέλμα απορρόφησης, για να απομακρύνεις αποτελεσματικά τις τρίχες των κατοικίδιων!

Αυτονομία 8-16’: Απόλαυσε έως και 16 λεπτά αυτονομίας ανά φόρτιση, χάρη στην τεχνολογία ιόντων λιθίου, που εξασφαλίζει διαρκή ισχύ και απόδοση. Θα βρεις και διαφορετικά επίπεδα ισχύος, ώστε να έχεις πάντα την ισχύ απορρόφησης που χρειάζεσαι.

 

Ατμοκαθαριστές δαπέδου: Και καθαριότητα και απολύμανση
Ο συνδυασμός του ατμού με τα μοναδικά πανάκια καθαρισμού αφαιρεί ακόμα πιο αποτελεσματικά τους λεκέδες, ενώ παράλληλα απολυμαίνει χωρίς τη χρήση χημικών. Ο ατμός διεισδύει στους πόρους, για πιο βαθύ καθαρισμό σε μαλακές και σκληρές επιφάνειες, ενώ σε 30″ το νερό έχει γίνει ατμός και η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση.

Klik N’ Flip: Εύκολη τοποθέτηση και αλλαγή στα πανάκια καθαρισμού, για να έχεις καθαρά χέρια ακόμα κι όταν καθαρίζεις!

Steam Blast: Η στοχευμένη εκτόξευση ατμού επιτίθεται σε σκληρούς, κολλημένους λεκέδες και τους μαλακώνει, ώστε να αφαιρεθούν εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ είναι και ιδανική για δυσπρόσιτα σημεία όπως γωνίες και αρμούς.

Dirt Grip: To πλενόμενo, διπλής όψης Dirt Grip πανάκι ανασηκώνει και εγκλωβίζει τη βρωμιά, προσφέροντας ένα άψογο αποτέλεσμα καθαριότητας.

Η Shark φέρνει την εξελιγμένη τεχνολογία και την πρακτικότητα στα μέτρα των αναγκών σου. Το σπίτι σου γίνεται πιο καθαρό από ποτέ, η καθαριότητα γίνεται πιο εύκολα και πιο απολαυστικά χωρίς εκνευριστικές δυσκολίες που κάποτε σε ταλαιπωρούσαν. Το μυστικό βρίσκεται στις σωστές επιλογές!