Tefal: Για εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό -ω,ναι!- σιδέρωμα με τέλεια αποτελέσματα

Η κομψότητα και η φινέτσα δεν είναι θέμα μόνο στιλιστικών επιλογών. Μια καλοντυμένη γυναίκα για να είναι κομψή πρέπει να είναι καθαρή και καλοσιδερωμένη. Αν παρατηρήσεις, αυτό που έχουν εκείνες οι εντυπωσιακές γυναίκες που δεν περνάνε απαρατήρητες είναι η φινέτσα και η ποιότητα μιας αψεγάδιαστης εικόνας που οφείλεται στην τελειότητα των υφασμάτων. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι το σιδέρωμα από “εξωτερικής” πλευράς. Από πρακτικής, το γνωρίζεις. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστική και βαρετή δουλειά από το σιδέρωμα. Κι όμως μπορεί να γίνει απολαυστική, αρκεί να κάνεις έξυπνη επιλογή. Γιατί όλα εξαρτώνται από το σύστημα σιδερώματος που έχεις. Από την ισχυρή τεχνολογία του και την ποιότητά του. Την ταχύτητα και τον τρόπο που γλιστράει πάνω στα ρούχα σου. Ω ναι! Χρειάζεσαι το σύστημα σιδερώματος Tefal. Για να γίνεται η “δουλίτσα” γρήγορα, αδιανόητα  –πίστεψέ με!– αποτελεσματικά και φροντίζοντας την υγεία σου  –το σημαντικότερο αγαθό μας! 

Βάζεις δυνατά μουσική λοιπόν και δημιουργείς την κομψότητά σου.

Με μπόιλερ ή χωρίς;
Μπορεί τα δύο συστήματα σιδερώματος να μοιάζουν εκ πρώτης όψεως ίδια, όμως, στην πραγματικότητα, οι διαφορές τους είναι αρκετά μεγάλες. Το μυστικό βρίσκεται στα… bar, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν ή να δυσχεράνουν την απόδοση ενός συστήματος σιδερώματος. Όσα περισσότερα bar διαθέτει, τόσο σε διευκολύνει, αφού σου προσφέρει εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα. Σκέψου απλά ότι όταν ένα σύστημα σιδερώματος λειτουργεί με μπόιλερ, είναι σαν να έχει μια μικρή ενσωματωμένη χύτρα ταχύτητας στη βάση της συσκευής. Η αντλία τραβάει νερό από τη δεξαμενή νερού μέσα στο μπόιλερ, το νερό που βρίσκεται εκεί ζεσταίνεται και δημιουργείται ο ατμός υψηλής πίεσης, ο οποίος στη συνέχεια περνάει μέσα από το καλώδιο ατμού για να εξέλθει από τις οπές του σίδερου και να διεισδύσει, εν τέλει, στο ρούχο.

Το Tefal Pro Express Ultimate σύστημα σιδερώματος GV9591 κατέχει κυρίαρχη θέση μεταξύ των συστημάτων σιδερώματος με τα υψηλότερα bar –8 παρακαλώ– τα οποία μεταφράζονται σε ισχυρή εκτόξευση ατμού των 600 γρ./ λεπτό. Ναι, καλά διάβασες. Τι σου προσφέρει;

 –Τέλειο σιδέρωμα: Η συγκεκριμένη ριπή ατμού μπορεί να τιθασεύσει ακόμα και εκείνες τις ζάρες που δεν θέλουν να αποχωριστούν τα ρούχα σου, αφήνοντάς τα ίσια και ατσαλάκωτα.

 –Φροντίζει την υγεία σου: Την ίδια στιγμή που φροντίζει για την κομψότητά σου, φροντίζει και την προσωπική σου υγιεινή, καθώς η υψηλή του θερμοκρασία εξουδετερώνει το 99,99% των μικροβίων. Press It!

 –Ταχύτητα και ευκολία: Τα συστήματα σιδερώματος με μπόιλερ φροντίζουν και σέβονται τον χρόνο σου. Ξέχασε τη μικρή χρονοκαθυστέρηση που είχες συνηθίσει μέχρι να ατμοποιηθεί το νερό κι ο ατμός να βγει από τις οπές του σίδερου, όπως συμβαίνει στο σίδερο ατμού και στα συστήματα σιδερώματος χωρίς μπόιλερ. Ο ατμός είναι έτοιμος και περιμένει το πάτημα σου στο κουμπί. Γρήγορο και αποδοτικό. 

-Είναι πρακτικό: Η δεξαμενή του μοντέλου της Tefal χωράει 1,9 λίτρα (!), για να μπορείς να σιδερώνεις μεγαλύτερο όγκο ρούχων πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα, αφού δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλά διαλείμματα για να τη γεμίσεις. Γιατί το σιδέρωμα πρέπει να σου δίνει χαρά κι αντί για αγγαρεία να το βλέπεις σαν… παιχνιδάκι.

Κι επειδή η Tefal έχει βάλει στόχο να κάνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι για σένα, έχει εξοπλίσει το σίδερό της με την κατοχυρωμένη πλάκα Durilium Airglide, που όχι μόνο γλιστράει απαλά και σιδερώνει με επιτυχία τα ρούχα σου, αλλά είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις γραντζουνιές, πράγμα καθόλου απίθανο να συμβεί. Μόλις το αποκτήσεις, θα δεις ότι στην ιδιαίτερα βολική λαβή του, θα βρεις 4 προγράμματα για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας στα χέρια σου, για να καλύψεις τις ανάγκες κάθε ρούχου σου, από το πιο ευαίσθητο ύφασμα μέχρι το πιο ανθεκτικό.

Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα του σιδερώματος είναι τα άλατα που, πολλές φορές, μπορούν ακόμα και να καταστρέψουν  το σίδερό σου, δημιουργώντας σου προβλήματα και πονοκέφαλο. Το σύστημα σιδερώματος Tefal GV9591 Pro Express Ultimate Care έχει στη φαρέτρα του τον καλύτερο συλλέκτη αλάτων της αγοράς*, ο οποίος είναι 10 φορές πιο αποτελεσματικός από άλλα συστήματα κορυφαίων κατασκευαστών. Σε απλά λόγια: συγκεντρώνει τα συσσωρευμένα άλατα του μπόιλερ και εσύ με μία πολύ απλή κίνηση  –όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία– αφαιρείς σε λίγα δευτερόλεπτα, απλώς ξεπλένοντάς τα κάτω από τη βρύση της κουζίνας ή του μπάνιου. 

Γιατί η Tefal βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου! 

*έρευνα του 2017 μεταξύ των 10 κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων σιδερώματος