Άδειος τοίχος; Γέμισέ τον… ιδέες!

Δώσε “ζωή” στους τοίχους σου με έξυπνες ιδέες διακόσμησης που θα τους “γεμίσουν”! Δες τις προτάσεις μας!


Διακόσμησε τον άδειο τοίχο με βάση ένα μοτίβο που σου αρέσει. Π.χ. σου αρέσουν τα φρούτα, οι νεκρές φύσεις, οι γραβούρες, τα φυτά; Διάλεξε διαφορετικά κάδρα από το ίδιο θέμα και κρέμασέ τα σε σχηματισμούς όπως αυτός της φωτογραφίας.


Πολύ μοντέρνα πρόταση είναι και αυτή του να διακοσμήσεις τον άδειο τοίχο σου με γράμματα ή αριθμούς, είτε σε κάδρα είτε μεγενθυμένα.


Τράβα την προσοχή όποιου μπαίνει στο δωμάτιο τοποθετώντας σε έναν άδειο τοίχο ένα κάδρο που κάνει εντύπωση, όπως αυτό της φωτογραφίας, που είναι σαν ολόσωμος καθρέφτης με λέξεις.


Φτιάξε ένα ράφι με κάδρα, αντί να τα κρεμάσεις.


Κλασικό, αγαπημένο και εξαιρετικά κομψό: διακόσμησε τον άδειο τοίχο σου με διαφόρων μεγεθών και σχημάτων καθρέφτες. Καταρχήν θα δώσουν βάθος στο χώρο σου και κατά δεύτερον θα τον φωτίσουν.


Βάλε μία σειρά από διαδοχικά κάδρα του ίδιου μεγέθους με παρόμοια αναπαράσταση ως περιεχόμενο πάνω από το κρεβάτι σου για να δημιουργήσεις την αίσθηση ότι πρόκειται για κεφαλάρι.


Αν έχεις παιδιά αυτή είναι μια χαριτωμένη ιδέα: διακόσμησε έναν άδειο τοίχο με κάδρα από ζωγραφιές που έχουν κάνει τα παιδιά σου!


Εξαιρετική ιδέα που δίνει την αίσθηση του ύψους σε ένα δωμάτιο: κάδρα την κορυφή των τοίχων, ολόγυρα στο δωμάτιο ώστε να δημιουργούν την εντύπωση μιας πρωτότυπης γύψινης κατασκευής.

Μία ακόμη μοναδική ιδέα είναι φυσικά τα στενσίλ! Διάλεξε το σχέδιο που σού αρέσει και το χρώμα ανάλογα με τον τοίχο σου και δημιούργησε μοναδικές συνθέσεις στον τοίχο σου!

Read More

And More