Άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού σου με τις νέες σειρές Deco της Sentio

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μπαίνουμε σε μια περίοδο ανασυγκρότησης και αλλαγών – στο σπίτι, στην γκαρνταρόμπα μας, ακόμα και στην καθημερινή ρουτίνα μας. Επειδή λοιπόν ο χειμώνας θεωρείται η κατεξοχήν «περίοδος του σπιτιού» είναι μια καλή ευκαιρία να μελετήσεις τις νέες deco τάσεις και να τις εφαρμόσεις, εφόσον σου ταιριάζουν.

Είναι πολύ πιο απλό -και οικονομικό- από όσο φαντάζεσαι να ανανεώσεις ολόκληρο το σπίτι σου. Με τις νέες σειρές Deco της Sentio μπορείς να κάνεις έξυπνες, οικονομικές επιλογές και να προσθέσεις μια πινελιά coziness στον προσωπικό σου χώρο. Διάλεξε μικροέπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα από μια μεγάλη γκάμα και αναβάθμισε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου. Πάμε για μοναδικά προϊόντα deco!

Sentio Πολυθρόνα Royal Velvet Burgundy

Δώσε πινελιές κομψότητας στο χώρο σου με αυτή τη Royal Velvet πολυθρόνα! Βρες της την κατάλληλη θέση και δημιούργησε τη δική σου γωνιά, για να απολαμβάνεις στιγμές ξεκούρασης στο τέλος μιας γεμάτης μέρας!

Sentio Τραπεζάκι Μαύρο 2 Επιπέδων

Το μαύρο τραπεζάκι με δύο επίπεδα από τη Sentio είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να συνδυάζεις το στιλ με τη χρηστικότητα! Το σχέδιο του είναι μοντέρνο αλλά και διαχρονικό, για να ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου και να τον διακοσμεί για χρόνια! Τοποθέτησέ το στην κρεβατοκάμαρά σου για να αποθηκεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα ή στο σαλόνι ως βοηθητικά τραπεζάκια για τους καλεσμένους σου! Η πιο πρακτική λύση για το σπίτι σου!

Sentio Κεραμικό Επιτραπέζιο Φωτιστικό Τετράγωνο

Με το επιτραπέζιο, κεραμικό φωτιστικό από τη Sentio, θα διακοσμήσεις και θα φωτίσεις μοναδικά το χώρο σου. Σε αποχρώσεις του καφέ και του λευκού, για να ταιριάξει απόλυτα στο σαλόνι σου, στο υπνοδωμάτιο ή όπου εσύ επιθυμείς. Λειτουργεί με ρεύμα και έχει διακόπτη «on/off», για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση του.

Sentio Φωτιστικό Industrial Black

Με minimal industrial σχεδίαση και αποχρώσεις από μαύρο και ξύλο για μοναδική διακόσμηση και φωτισμό στον χώρο σου. Λειτουργεί με ρεύμα και έχει διακόπτη on/off στη βάση του για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση του.

Sentio Μαξιλάρι Patchwork

Είναι γκρι, μπεζ και μαύρο, είναι μαλακό και fluffy… είναι το μαξιλάρι Minimal patchwork από τη Sentio. Το μπουκλέ teddy ύφασμα του θα σε ξετρελάνει ενώ αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του μαύρου. Από εδώ και στο εξής, το κρεβάτι, ο καναπές ή η πολυθρόνα σου, θα έχουν αποκτήσει το τέλειο, χνουδωτό τους… ταίρι.

Sentio Ξύλινος Δίσκος Τετράγωνος Aesthetics

Ξύλινος δίσκος Aesthetics της Sentio, ο οποίος χρησιμοποιείται σαν διακοσμητικό. Τοποθέτησε πάνω διάφορα αρωματικά κεριά και sticks, ή ό,τι άλλο σου αρέσει και κάνε το χώρο σου να μοιάζει πιο μοντέρνος από ποτέ!

Sentio Μαύρο Μεταλλικό Βάζο Με Λαβή B&W

Μεταλλικό μαύρο βάζο με λαβή από τη Sentio σε ιδιαίτερο σχήμα και σχέδιο που θα ξεχωρίσει στον χώρο σου. Μπορείς αν θες να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής Black & White Sentio, για να απογειώσεις τη διακόσμηση του χώρου σου.

Sentio Μαύρη Γυάλινη Κοσμηματοθήκη B&W

Γυάλινη κοσμηματοθήκη της Sentio σε διάφανο χρώμα και μαύρες λεπτομέρειες για να ταιριάζει παντού. Ιδανική για να αποθηκεύεις τα κοσμήματα σου και να τα έχεις πάντα τακτοποιημένα.

Sentio Λευκή Κορνίζα B&W

Κράτα τις δυνατές στιγμές σου… ζωντανές! Τύπωσέ τις και τοποθέτησέ τις στην ιδιαίτερη και κομψή λευκή κορνίζα της Sentio. Οι ομορφότερες αναμνήσεις σου βρήκαν το ιδανικότερο περίβλημα για να διακοσμήσουν το σπίτι ή στο γραφείο σου.

Sentio Σκαμπό Industrial

Το σκαμπό industrial είναι η ιδανική επιλογή για το χώρο σου. Διαθέτει μεταλλική πλέξη στη βάση του και κάθισμα με πλέξη ψάθας και είναι η τέλεια προσθήκη στη διακόσμηση του δωματίου, του σαλονιού, της κουζίνας, του γραφείου ακόμα και του μπαλκονιού σου. Θα ταιριάξει άρτια σε χώρους boho ή industrial αισθητικής.

Sentio Ξύλινος Καθρέφτης Τετράγωνος Aesthetics

Ξύλινος καθρέφτης Aesthetics της Sentio, που θα δώσει στο χώρο σου το στιλ που αναζητάς. Με minimal σχεδιασμό και λεπτομέρειες από ξύλο, θα ταιριάξει τέλεια στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου.

Sentio Κουτί Αποθήκευσης Στρογγυλό Aesthetics

Κουτί αποθήκευσης Αesthetics της Sentio για να τακτοποιήσεις τα κοσμήματα ή τα καλλυντικά σου. Έχει το χρώμα του ξύλου, για να ταιριάξει τέλεια με τον χώρο σου. Συνδύασέ το και με τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής Aesthetics της Sentio, για να απογειώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Read More

And More