Απολύμανση και υπέροχο άρωμα μαζί; Γίνεται!

Σου αρέσει η καθαριότητα, θέλεις το σπίτι σου να είναι προστατευμένο από μικρόβια αλλά και να μυρίζει όμορφα. Επιπλέον θέλεις να περιποιείσαι ταυτόχρονα και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες του σπιτιού, όπως π.χ. τα ξύλινα πατώματα!
Η KLINEX, η μάρκα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε, σε σκέφτηκε και σου φέρνει το νέο ΚLINEX Καθαριστικό Πατώματος σε υπέροχα αρώματα!

Το νέο μέλος στην οικογένεια KLINEX εγγυάται την υγιεινή καθαριότητα και προστασία από τα βακτήρια αλλά και ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στο σπίτι… και στο πάτωμά σου! Το νέο KLINEX Καθαριστικό Πατώματος, χωρίς χλώριο, με πρωτοποριακή σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει αποτελεσματικά κάθε μεγάλη επιφάνεια του σπιτιού σου, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες!

Το νέο ΚLINEX Καθαριστικό Πατώματος θα το αγαπήσεις διότι:

-Καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια, χωρίς χλώριο.

-Αφαιρεί αιτίες αλλεργιών.

-Είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες, όπως μάρμαρο, γρανίτη και ξύλινα πατώματα!

-Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση!

Και φυσικά θα το βρεις σε 5 φανταστικά αρώματα: Λεμόνι, Φρεσκάδα Ωκεανού, Λεβάντα, Κέδρο & Περγαμόντο και Απαλό Βελούδο για τις ευαίσθητες επιφάνειες!

Ζήσε ελεύθερα το σπίτι σου και απόλαυσε τη σιγουριά και την υγιεινή προστασία που σου προσφέρει η νέα σειρά KLINEX Καθαριστικό Πατώματος σε 5 υπέροχα αρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Read More

And More