Site icon TLIFE

Country style: Η διακοσμήτρια του TLIFE σού προτείνει!

Country style: φυσικό, οικείο, ζεστό, ιδανικό για τις φθινοπωρινές μέρες αλλά και για σένα που αγαπάς τα χρώματα και τα υλικά της φύσης. Η διακοσμήτρια Άννα Βασιλάκη σού δίνει ιδέες!

/
Ένα τραπεζάκι από ακατέργαστο ξύλο και επένδυση με τούβλα στον τοίχο δίνουν μια πιο…. φυσική διάσταση σε αυτό το μοντέρνο σαλόνι!


Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για να θυμίζει country style μια μοντέρνα κουζίνα: απλά αντικατέστησε τις πόρτες των ντουλαπιών με ξύλινες από ακατέργαστο ξύλο και στρώσε ένα παραδοσιακό κιλίμι!

Τα παλιά αντικείμενα που μοιάζουν ή είναι φθαρμένα και οι συλλογές από παλιά αντικείμενα σε μια γωνιά τουο σπιτιού μπορούν να δώσουν country πινελιές στο χώρο σου.

Μια μοντέρνα εκδοχή του country style είναι και αυτό το χωλ από πέτρα. Η πέτρα και το ξύλο καθώς και τα υφάσματα όπως μαλλί και βαμβάκι είναι βασικά “συστατικά” σε αυτό το στιλ διακόσμησης!


Κουζίνα conutry; απλώς μη βάλεις ντουλάπια αλλά ανοιχτά ράφια που θα τοποθετήσεις τα πιατικά σου!

Ξύλινα δοκάρια στην οροφή, τοίχος από τούβλα, μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι με ξύλινα σκαμπό. Το τέλειο χειμερινό country σκηνικό!

Και αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα για το μπάνιο σου: ξύλινο έπιπλο με μαρμάρινο νιπτήρα και απαραίτητα παλιού στιλ βρύσες!

© 2024 tlife.gr