DIY Christmas: Έξι stylish ιδέες για στολίδια και μπάλες που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου!

Πλησιάζουμε με γοργούς ρυθμούς στα μέσα του Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην κορύφωση της εορταστικής σεζόν, aka τα Χριστούγεννα. Εάν, λοιπόν, δεν έχεις στολίσει ακόμα το σπίτι σου, τότε ίσως αυτές οι ημέρες να είναι οι ιδανικές (αν όχι οι τελευταίες!) που μπορείς να μετατρέψεις τον χώρο σου σε… χωριό του Άι Βασίλη!

Εντάξει, πέρα από τις υπερβολές, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πάντα μια ευχάριστη διαδικασία, ειδικά όταν μπορείς να φτιάξεις κάτι με… τα χεράκια σου! Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις επιτάσσουν οι DIY κατασκευές να γίνονται μέρος της καθημερινότητας και του interior design μας και τα Χριστούγεννα δεν αποκλείονται σε καμία περίπτωση από αυτή την λίστα!

Γι’ αυτό και παρακάτω σου συγκέντρωσα όλες τις super stylish ιδέες για χειροποίητα στολίδια και DIY μπάλες που μπορείς να φτιάξεις φέτος για να δημιουργήσεις την πιο ξεχωριστή γιορτινή διακόσμηση στο σπίτι σου!

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά, διάλεξε τις αγαπημένες σου κατασκευές και ξεκίνα… δουλειά!

Εντυπωσιακά δυνατό αρωματικό χώρου

Με δύο-τρία φυσικά υλικά μπορείς να δημιουργήσει το πιο δυνατό άρωμα των Χριστουγέννων! Πώς; Κάνοντας κλικ εδώ και ανακαλύπτοντας μια μαγική “συνταγή” με πανεύκολα βήματα και σχεδόν ανέξοδη!

Boho χριστουγεννιάτικο κρεμαστό στεφάνι

Είναι macrame; Είναι στεφάνι; Μάλλον είναι και τα δύο! Δεν θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, αλλά σίγουρα θα μοιάζει σαν να έκανες την πιο πολυτελή αγορά για τα Χριστούγεννα! Πού θα το βρεις; Εδώ, μόλις κάνεις κλικ!

Bohemian στολίδια για το δέντρο

Λίγο βαμβακερό νήμα και μερικές χάντρες είναι αρκετές για να “απογειώσουν” το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο σου! Η πιο εύκολη επιλογή είναι εδώ και σε περιμένει!

Φυσική “γιρλάντα” για τον τοίχο

Δεν είναι macrame. Ούτε ταπισερί. Κινείται, όμως, στην λογική των κρεμαστών διακοσμητικών για τον τοίχο. Τα φυσικά υλικά πρωταγωνιστούν και σε αυτή την DIY κατασκευή και φυσικά υπακούει στην οικονομική “τάση”, όπως και οι υπόλοιπες ιδέες. Δες εδώ πώς θα το φτιάξεις!

Glam χειροποίητες μπάλες

Όποια κι αν είναι η αγαπημένου απόχρωση, όπως κι αν ορίζεις την πολυτέλεια και ανεξάρτητα με το budget που μπορεί να διαθέτεις, αυτές οι μπάλες μπορούν να σε “κερδίσουν” αβίαστα! Μπες εδώ για να δεις πώς φτιάχνονται!

Glitter χριστουγεννιάτικες μπάλες

Είναι girly, είναι chic και συμφέρει! Είναι μπάλες που θα φτιάξεις μόνη σου με λίγο glitter και κομφετί! Πώς θα τις φτιάξεις; Για δες εδώ!

Read More

And More