Έπιπλα 2 σε 1 που θα σε “σώσουν”!

Υπάρχουν έπιπλα που κυριολεκτικά σε σώζουν! Ο λόγος; Λειτουργούν ως έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι και σου εξασφαλίζουν κρυφές γωνιές να βάλεις πράγματα! Δηλαδή έπιπλα 2 σε 1! Δες μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις και διάλεξε ποια σου ταιριάζει!

/
Τα μικρά καναπεδάκια που έχουν συρτάρια ή είναι κούφια από μέσα λειτουργούν όπως το ντιβάνι της γιαγιάς! Κρύβουν θησαυρούς αλλά και σου λύνουν τα χέρια όταν θέλεις να αποθηκεύσεις πράγματα που δεν χωρούν αλλού, από σεντόνια μέχρι μικροαντικείμενα όπως ομπρέλες, τσάντες, παπούτσια! Ανάλογα πού θα το τοποθετήσεις επιλέγεις και τι θα αποθηκεύσεις. Αν το καναπεδάκι μπει στο σαλόνι σου τοποθέτησε τραπεζομάντηλα, μαχαιροπήρουνα που βγάζεις στα “καλά” σου τραπέζια, περιοδικά, cd και ό,τι άλλο θέλεις να μην έχεις μέσα στα πόδια σου!


Η καλύτερη λύση για ένα παιδικό δωμάτιο που έχει χιλιάδες μικροαντικείμενα και κυρίως παιχνίδια είναι ένα κάθισμα-αποθήκη. Αυτό το κάθισμα μπορεί να λειτουργήσει σαν αποθηκευτικός χώρος για τα παιχνίδια του ή άλλα αντικείμενα του παιδιού όπως παπουτσάκια, τα είδη για την αλλαγή της πάνας κ.τ.λ. ανάλογα με το τι σε διευκολύνει!


Με λίγη δόση από το μυστήριο της Άγκαθα Κρίστι, ένα μπαουλάκι τοποθετημένο στα πόδια του κρεβατιού δεν είναι απαραίτητο να κρύβει φαντάσματα και πτώματα! Μπορεί ανετότατα να λειτουργήσει ως κάθισμα που μέσα περιέχει τα σεντόνια σου ή τις τσάντες σου, ή ακόμα και τα άπλυτα αν δεν έχεις χώρο στο μπάνιο!


Ιδανική λύση για το μπάνιο: και ξεκουράζεσαι και αποθηκεύεις σε αυτό το πολυμορφικό σκαμπό! Θέλεις να περιποιηθείς τα νύχια σου; Κάθεσαι αναπαυτικά, τραβάς το συρτάρι του σκαμπό και εκεί μέσα βρίσκεις όλα τα απαραίτητα υλικά! Αλλιώς βάλε χαρτιά υγείας, πετσέτες, καλλυντικά και ό,τι άλλο θέλεις!


Ένα εξίσου έξυπνο και πολυμορφικό σκαμπό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην τραπεζαρία. Πρώτον λειτουργεί σαν κάθισμα που πιάνει λιγότερο χώρο αφού μπαίνει άνετα κάτω από το τραπέζι. Επίσης θα λειτουργήσει και σαν αποθηκευτικός χώρος αφού εκεί μπορείς να βάλεις είδη σχετικά με την τραπεζαρία ή άλλα πράγματα που θέλεις να αποθηκεύσεις και δεν ξέρεις πού.


Κάθισμα-παπουτσοθήκη; Αν δεν έχεις άλλη λύση αυτή είναι η καλύτερη! Τοποθέτησέ το ιδανικά στο χολ για να βάζεις και να βγάζεις τα παπούτσια σου ή στο μπάνιο για να αποθηκεύεις άλλα!


Το κασελάκι-τραπέζι είναι μια εξαιρετική vintage επιλογή. Το χρησιμοποιείς για πλαϊνό τραπεζάκι και παράλληλα αποθηκεύεις μικροαντικείμενα που δεν θες να είναι σκόρπια και σχετίζονται με το σαλόνι σου. 2 σε 1 και πολύ στιλάτο!


Αλλά και στη βεράντα τα κασελάκια γίνονται πρώτης τάξης τραπεζάκια που σου εξοικονομούν χώρο για να αποθηκεύεις πράγματα, όπως ρεσό ή ακόμα και τα εργαλεία του κήπου!

Read More

And More