Έπιπλα GAND – Μοναδική προσφορά: Κέρδισε μια κρεβατοκάμαρα εντελώς δωρεάν!

Καναπές ή κρεβάτι; Ποια θα είναι η επόμενη αγορά σου; Γιατί όχι και τα δύο; Τώρα με την εξαιρετική προσφορά της εταιρείας GAND μπορείς να έχεις και τα δύο στην τιμή του ενός!

Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα διπλό κρεβάτι εντελώς δωρεάν…

Αν ετοιμάζεσαι να επιπλώσεις το ολοκαίνουριο σπίτι σου ή ακόμη και αν είσαι σε μια περίοδο ανανέωσης και ψάχνεις να αλλάξεις το σαλόνι σου, η GAND είναι ο απόλυτος προορισμός για το interior shopping σου! Και ο λόγος; Διότι η GAND φροντίζει για σένα και κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής και των πολλαπλών υποχρεώσεων σού κάνει το καλύτερο δώρο για το υπνοδωμάτιο! Αγοράζοντας, λοιπόν, μια σύνθεση σαλονιού, φεύγεις από το κατάστημα και με ένα διπλό κρεβάτι …ΔΩΡΟ!

Η λογική είναι απλή: Η εταιρεία επίπλων GAND που πάντα καινοτομεί και φροντίζει να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου, δημιούργησε μια οικονομική σειρά σαλονιών σε προσιτές τιμές, που αντέχει η… τσέπη σου. Και με κάθε αγορά σαλονιού αξίας άνω των 1500€ σου προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα διπλό κρεβάτι αξίας 890€. Και επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, το έμπειρο προσωπικό της GAND φροντίζει να φέρει τα έπιπλα των ονείρων σου στα μέτρα σου!

Όποιο σαλόνι ή κρεβάτι κι αν επιλέξεις, οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της GAND μελετούν το χώρο και τις επιθυμίες σου και σε συνεργασία με τους ειδικούς κατασκευαστές της εταιρείας προσαρμόζουν τα καινούρια έπιπλά σου στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου!

Πάντα με εγγύηση 15 ετών, ένα από τα σαλόνια και τις κρεβατοκάμαρες της GAND που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας και σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου design, θα γίνουν δικά σου και θα σε “συντροφεύσουν” για πολλά ακόμη χρόνια, μιας και η κατασκευαστική ποιότητα της εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητη και η αισθητική των δημιουργιών της διαχρονική!

Για να πάρεις κι εσύ τη μοναδική προσφορά της ελληνικής εταιρείας επίπλων GAND, τρέξε τώρα στο εκθεσιακό κέντρο της στη Λεωφόρο Μαραθώνος 120Α στο Πικέρμι και με την επίδειξη του κωδικού… διεκδίκησε τα έπιπλα των ονείρων σου!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έπιπλα Gand επικοινωνήστε με την Εταιρεία Έπιπλα Gand:
Λ. Μαραθώνος 120Α, Πικέρμι
ww.epiplagand.gr

Read More

And More