Fancy Cook: Πέντε tips για να κάνεις την κουζίνα σου να μοιάζει σούπερ πολυτελής

Κάνοντας μια βόλτα στο TLife Deco ή όταν αρχίζεις τα αβυσσαλέα scroll down στους αγαπημένους σου interior design λογαριασμούς του Pinterest και του Instagram, σίγουρα πέφτεις συνεχώς πάνω σε κάτι φαντασμαγορικές κουζίνες, από εκείνες που λυπάσαι να μαγειρέψεις στους πάγκους τους, για να μην χαλάσεις την τέλεια εικόνα. Και τότε, ξεκινά η αέναη ονειροπόληση και τα σχέδια που καταστρώνεις για να αποκτήσεις μια μέρα κι εσύ μια τέτοια κουζίνα, που θα καλείς τις φίλες σου να απολαύσουν ένα δροσερό λευκό κρασί στην εντυπωσιακή νησίδα, ενώ εσύ ετοιμάζεις τις αγαπημένες σου συνταγές! Μέχρι, όμως, να πιάσεις δουλειά στην Giant του Γιάγκου Δράκου ή να κερδίσεις κάποιο τζακπότ, αυτά τα όνειρα θα παραμείνουν στην φαντασία σου. Ή μήπως όχι; Εντάξει, δεν κληρώνω κάτι σήμερα, αλλά μπορώ να σου πω μερικά tips που θα κάνουν την “συμβατική” (σνιφ!) κουζίνα σου να μοιάζει πολυτελής, stylish και chic!

Πάρε, λοιπόν, όλες τις ιδέες που χρειάζεσαι για να φέρεις την κουζίνα σου ένα βήμα πιο κοντά στις instagramable κουζίνες που βλέπεις γύρω σου!

Πρόσθεσε ένα oversized φυτό

Γενικώς, τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι το ιδανικό στοιχείο για να προσθέσεις πολυτέλεια, αλλά και την οργανική αίσθηση που χρειάζεται ένα σπίτι. Από την άλλη, στην κουζίνα συνήθως προτιμάμε τα γλαστράκια με βότανα. Αν θέλεις, όμως, να κάνεις την κουζίνα σου super stylish, τότε τοποθέτησε ένα oversized φυτό στον πάγκο σου!

Επένδυσε σε στιλάτα props

Κουζίνα σημαίνει νεροχύτης και νεροχύτης σημαίνει χέρια που μουλιάζουν σε νερά. Επομένως, χρειάζεσαι και τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης, τα οποία ταυτόχρονα θα δώσουν μια πολυτελή χροιά στον χώρο. Μπορείς, λοιπόν, να προσθέσεις ένα elegant απλικατέρ για το υγρό απορρυπαντικό πιάτων, μια stylish συσκευασία με κρέμα χεριών και ένα αρωματικό κερί χώρου!

Χρησιμοποίησε τέχνη στον χώρο

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού έχει δικαίωμα στην τέχνη! Το ίδιο ισχύει και για την κουζίνα και το μπάνιο! Γι’ αυτό, λοιπόν, μην ξεχνάς τα αγαπημένα σου poster, αλλά τοποθέτησέ τα σε ωραία κάδρα και κρέμασέ τα στον τοίχο ή απλά γύρε μερικά στα ράφια ή τον πάγκο της κουζίνας σου!

Χρησιμοποίησε τα “κουζινικά” για décor

Συνήθως στην κουζίνα, το πρόβλημα είναι η υπερφόρτωση με αγγεία, δοχεία και πρώτες ύλες. Αυτά, λοιπόν, προσπαθούμε να τα αποφύγουμε και να τα αποθηκεύσουμε σε ντουλάπια και συρτάρια. Παρ’ όλα αυτά, ένας chic δίσκος, στον οποίο θα τοποθετήσουμε ένα stylish μπουκάλι με το λάδι, τον μύλο του πιπεριού και την αλατιέρα, μπορεί να δώσει στην κουζίνα super πολυτελή αίσθηση!

Στρώσε ένα εντυπωσιακό κιλίμι

Ένα στοιχείο που οι περισσότεροι προσπερνούν όταν διακοσμούν την κουζίνα τους είναι το χαλί. Επειδή, λοιπόν, ο πρακτικός σκοπός του χαλιού (να λερώνεται από τις δουλειές που κάνουμε στην κουζίνα) συνήθως επικρατεί του στυλ, καλό είναι να θυμόμαστε πως ένα chic κιλίμι μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά!

Read More

And More