Για να αποκτήσει στιλ η κρεβατοκάμαρά σου…

Μεταμόρφωσε την κρεβατοκάμαρά σου επιλέγοντας ένα trendy στιλ ανάλογα με τις δυνατότητες του χώρου σου, το προσωπικό σου γούστο και την εποχή!

Ύφος στον τοίχο!
Μια ταπετσαρία στο κεφαλάρι του κρεβατιού μπορεί να αλλάξει εντελώς το ύφος και το στιλ του δωματίου. Τόλμησε να ντύσεις με ταπετσαρία έναν τοίχο επιλέγοντας ρετρό, ρομαντικά σχέδια, ρίγες σε διάφορα χρώματα ή όποιο άλλο στιλ σου αρέσει.

Μοντέρνο λευκό, μπεζ, γκρι
Θέλεις μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα; Κινήσου στους τόνους του λευκού, του μπεζ και του γκρι. Χρώματα ουδέτερα και ξεκούραστα. Σπάσε τη “μονοτονία” του λευκού με ένα χαλάκι σε animal print ή με μερικά πιο σκούρα μαξιλάρια.

Για βασιλιάδες!
Έχεις μεγάλη κρεβατοκάμαρα; Επένδυσε σε ένα “βαρύ” ξύλινο κρεβάτι με μεγάλο κεφαλάρι που θα σου χαρίσει βασιλικούς ύπνους. Συμπλήρωσε με ανάλογα κλασικά έπιπλα!

Lofty approach
Ένα κρεβάτι τοποθετημένο σε σοφίτα είναι ό,τι πιο όμορφο. Χωρίς να χρειάζεται περιττές προσθήκες, απλά ντύσε το κρεβάτι με όμορφα παπλώματα για να δώσεις ύφος στο χώρο.

Ρομαντικό ύφος
Μια κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι σου δεν είναι μόνο must για να διώχνει τους ανεπιθύμητους φτερωτούς επισκέπτες αλλά και για να δώσει μια πιο ρομαντική νότα στην κρεβατοκάμαρά σου.

Το καναπεδάκι
Ένα καναπεδάκι για δύο στα πόδια του κρεβατιού ή για να καλύψει έναν άδειο χώρο στο δωμάτιο είναι ιδανικό και δίνει μια νότα φαντασίας στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.

Καθρέφτες
Ένας καθρέφτης που θα πιάνει μεγάλο μέρος ενός τοίχου του δωματίου σου δίνει την αίσθηση του βάθους αλλά και μια μοντέρνα πινελιά στην κρεβατοκάμαρά σου.

Μικρές λεπτομέρειες
Ένα περίτεχνο φωτιστικό σε μια λιτή κρεβατοκάμαρα δίνει ύφος, στιλ και πρωτοτυπία στο χώρο χωρίς να ξοδέψεις πολλά στη διακόσμηση!

Read More

And More