Γραφείο: ιδέες και προτάσεις με βάση τις νέες τάσεις!

Το γραφείο είναι ένας ζωτικός χώρος για πολλούς ανθρώπους που όμως συχνά δεν έχουν την πολυτέλεια να το απομονώσουν σε ξεχωριστό δωμάτιο. Οι φετινές τάσεις ευνοούν εσένα που θέλεις να έχεις γραφείο χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο!

Ξέχνα τα πολύπλοκα, τεράστια γραφεία με συρτάρια και δυσκίνητο όγκο. Τα γραφεία γίνονται αφαιρετικά, λιτά αλλά πάντα πολύ κομψά, χωρίς “κρυφούς” χώρους ώστε πάντα να είναι συμμαζεμένα. Δες τις τάσεις και εμπνεύσου από τις φωτογραφίες για να δημιουργήσεις τον δικό σου μοναδικό χώρο εργασίας.


Ξύλινη επιφάνεια πάνω σε μεταλλικά πόδια σε συνδυασμό με μια μεταλλική καρέκλα σε έντονο χρώμα είναι μια λύση που χωράει σε οποιαδήποτε γωνία του σπιτιού σου. Διακριτικό και λιτό, μπορεί να χρησιμεύσει και σαν τραπέζι σε έκτακτες περιπτώσεις. Για να μη σου φανεί βαρετό, η χρωματιστή καρέκλα και ένα “ζωηρό” φωτιστικό ή άλλα πρωτότυπα διακοσμητικά αντικείμενα είναι απαραίτητα!


Γραφείο με ροδάκια; Και όμως! Μετακινείται εύκολα για να του αλλάζεις θέση, είναι μεταλλικό και άρα μπορείς να του αλλάξεις χρώμα ανά πάσα στιγμή και είναι σούπερ μοντέρνο!


Εμπνευσμένο από τα αρχιτεκτονικά γραφεία αυτό το ξύλινο γραφείο είναι μια σταθερή κατασκευή που δίνει “ζεστασιά” στο χώρο. Μπορεί να δεχτεί ένα κρεμαστό συρτάρι και μια μικρή “εξέδρα” για να αποθηκεύεις στιλό και μολύβια ή να βάλεις ένα γλαστράκι ή διακοσμητικό.


Μοναδική πρόταση που θυμίζει έντονα 70s με τα χαρακτηριστικά μυτερά πόδια, αυτό το γραφείο “παντρεύει” την ανάγκη για ένα λειτουργικό έπιπλο εργασίας με μια διακοσμητική πρόταση που θα μπορούσε να σταθεί ακόμη και στο σαλόνι σου, εφόσον δεν έχεις ξεχωριστό δωμάτιο-οφίς. Ένα φωτιστικό είναι αρκετό για να αναδείξει την τέλεια “γραμμή” του και το μοναδικό του στιλ!


Εξαιρετικός συνδυασμός μετάλλου και ξύλου για να κάνει το γραφείο πιο ανθεκτικό, αυτή η πρόταση συνδυάζει την ανάγκη για χρώμα (καθώς το μεταλλικό τμήμα βάφεται όπως εσύ θέλεις) με μια κλασική ξύλινη επιφάνεια, όπως αρμόζει σε ένα γραφείο!


Θέλεις κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι ξύλινο και κάτι περίτεχνο αλλά… απλό; Αυτό είναι το σχέδιο που ψάχνεις! Με δύο επίπεδα και συρτάρια, ξύλινο, σε μοντέρνο σχέδιο είναι ένα μοναδικά υπέροχο γραφείο!

Read More

And More