Γραμμές ζικ-ζακ: να το τολμήσω;

Ρίγες, γραμμές, μαίανδροι και γενικά γεωμετρικά σχήματα είναι διακοσμητικές προτάσεις που όταν γίνονται με στιλ και προσοχή δημιουργούν μοναδικούς χώρους. Δες πώς, στις φωτογραφίες από διάφορα δωμάτια, και εμπνεύσου, τολμώντας να κάνεις κάτι διαφορετικό στο χώρο σου!


Εάν οι γραμμές ζικ-ζακ σου αρέσουν αλλά δεν τολμάς να κάνεις μια τόσο ριζική παρέμβαση στο χώρο σου ξεκίνα από… χαμηλά! Τοποθέτησε ένα χαλί με γραμμές στο σαλόνι σου που θα κάνει μεγάλη εντύπωση αρκεί τα έπιπλα και οι τοίχοι σου να είναι μονόχρωμοι.


Εξίσου απλή λύση είναι μια καρέκλα ή ένας καναπές με κάλυμμα με γραμμές ζικ-ζακ που όχι μόνο μπορούν να “ζωντανέψουν” ένα σαλόνι ή ένα γραφείο αλλά και ελκύουν το βλέμμα!


Τι θα έλεγες για έναν τοίχο με μεγάλα ζικ-ζακ σε απαλούς τόνους στο βρεφικό δωμάτιο; Μάλιστα “πέταξε” μια σειρά από γραμμές σε πιο έντονο χρώμα όπως εδώ το κόκκινο για να τραβάς το βλέμμα του παιδιού.


Ένα μοντέρνο σαλόνι με μινιμαλιστικές, ιαπωνικές επιρροές δεν φοβάται τις γραμμές ζικ-ζακ που ταιριάζουν απόλυτα και δίνουν περισσότερο ύψος και ύφος στο χώρο.


Οριζόντιες ρίγες και γραμές ζικ-ζακ; Ιδανικός συνδυασμός για έναν επαγγελματικό χώρο που έχει άποψη ή για μια τραπεζαρία που τραβάει τα βλέμματα!


Πλακάκια με ζικ-ζακ γραμμές δίνουν vintage νότα σε αυτήν την κουζίνα αλλά και χρώμα που “σπάει” τη λευκή μονοτονία!

Read More

And More