H τεχνολογία στις προσταγές σου!

Μήπως έχασες την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση; Τώρα με την νέα υπηρεσία της Sony θα μπορείς να δεις την σειρά που έχασες ακόμα και μετά την προβολή της!


Sony Internet TV με υπηρεσία Catch-Up: Οι αγαπημένες σας εκπομπές διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για να τις απολαύσετε από την άνεση του καναπέ σας στη… μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας!
Ενώ κάθε μέρα ανυπομονείτε να δείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, όλο κάτι τυχαίνει και τις χάνετε! Δεν είναι εκνευριστικό;
Η Sony σας δίνει τώρα τη λύση με τη νέα υπηρεσία Catch Up TV: τηλεοπτικές εκπομπές, που έχουν ήδη προβληθεί, είναι διαθέσιμες για να τις απολαύσετε στην τηλεόρασή σας με άνεση, όποτε εσείς θέλετε. Η νέα υπηρεσία διαθέτει και ελληνικό περιεχόμενο σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Είναι απλό!
Για να απολαύσετε τη νέα υπηρεσία της Sony η διαδικασία είναι απλή: χρειάζεστε μόνο μια συσκευή Sony, η οποία να διαθέτει την πλατφόρμα BRAVIA Internet Videο (Sony Internet TV ή Sony Blu-Ray player ή Sony Home Cinema ή Sony Μedia Player) και σύνδεση με το Internet (ασύρματη ή μέσω LAN). Έπειτα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ανανέωση περιεχομένου Internet στη συσκευή σας.
Αυτό ήταν! Ένα εικονίδιο της τηλεόρασης του ΣΚΑI θα εμφανιστεί, δίνοντας σας πρόσβαση στην υπηρεσία. Πατώντας στο εικονίδιο, έχετε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο με όλα τα προγράμματα παραγωγής ΣΚΑI που είναι διαθέσιμα στο site του σταθμού και προβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για λόγους ευκολίας, οι εκπομπές είναι ταξινομημένες ανά κατηγορία για να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει και είναι διαθέσιμες άμεσα, λίγες μόνο ώρες μετά από τη λήξη της προβολής τους.
Με μεγάλη ευκολία, άνεση και ταχύτητα, έχετε, πλέον, πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, χωρίς μεγάλη αναζήτηση, χωρίς επιπλέον συσκευές και το πιο σημαντικό – χωρίς διακοπές στη ροή εικόνας! Απολαύστε ανενόχλητες λοιπόν τις αγαπημένες σας σειρές ακόμη και εάν έχει ολοκληρωθεί η προβολή τους!

Read More

And More