Η Bosch τα… “ανακατεύει” όλα!

“Απογείωσε” την μαγειρική σου τέχνη με την νέα ευέλικτη και κομψή σειρά κουζινομηχανών της Bosch, MUM 5 Styline!

Έχεις γαστρονομικές αναζητήσεις και ψάχνεις την… κατάλληλη “παρέα”; Αναζητάς διακαώς ένα εργαλείο που θα κάνει κάθε σου δουλειά στο μαγείρεμα παιχνδιάκι; Θέλεις να προσφέρεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου τις σπεσιαλιτέ που θα φτιάχνεις μόνη σου; Μήπως από καιρό έψαχνες εκείνο το μηχάνημα που θα σε κάνει περήφανη και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στην κουζίνα;

Η MUM 5 Styline της Bosch είναι η κουζινομηχανή που αναζητούσες!

Εξαιρετικά κομψή, με minimal γραμμή σχεδιασμού και πέντε ζωντανά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα, η MUM 5 Styline της Bosch μπορεί να υπερηφανεύεται και για άλλα “προσόντα” όπως για την επιπλέον ισχύ της και τον έξυπνο σχεδιασμό της που θα κάνουν την δουλειά σου ταχύτερη, ευκολότερη και καλύτερη.

Το βελτιωμένο μοτέρ των 900 W έχει πλέον την δύναμη να αναμιγνύει βαριές ζύμες, ζυμαρικά και ψωμί με την ίδια ευκολία όπως γίνεται στην κρέμα γάλακτος, στα ασπράδια αυγών και στις ζύμες των μπισκότων. Μπορείς με άλλα λόγια να φτιάχνεις με την ίδια ευκολία από σαντιγί μέχρι ψωμί και ζύμες για ζυμαρικά!

Χάρη στη νέα λειτουργία «Drive MultiMotion» της Bosch, η ανάμειξη στο μεγάλο ανοξείδωτο μπολ των 3,9 lt είναι καλύτερη από ποτέ. Ένα έξυπνο σύστημα μετάδοσης της ταχύτητας κινεί τα ειδικά σχεδιασμένα ζυμωτήρια /αναδευτήρες σε τρεις κατευθύνσεις και εξασφαλίζει ότι όλα τα συστατικά αναμιγνύονται χωρίς να μένουν υπόλοιπα στα τοιχώματα του μπολ.

Η Bosch έδωσε μεγάλη σημασία και στην ασφάλεια κατά το μαγείρεμα. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα ασφαλείας που διαθέτει, η κουζινομηχανή ενεργοποιείται μόνο όταν ο κάδος είναι στη θέση του και ο βραχίονας βρίσκεται στη θέση ανάμειξης.

Οι κουζiνομηχανές MUM 5 Styline έρχονται με μια μονάδα μπλεντερ χωρητικότητας 1,25 lt και εννέα άλλα εξαρτήματα για ανάμιξη, χτύπημα, ανακάτεμα, τρίψιμο και τεμαχισμό.

Όλες οι μηχανές συνοδεύονται από μία πρακτική υφασμάτινη τσάντα για την αποθήκευση των εξαρτημάτων, διαδραστικό DVD με ποικιλία συνταγών Bosch και χρήσιμες μαγειρικές πληροφορίες!

Οι νέες κουζινομηχανές MUM 5 Styline της Bosch κυκλοφορούν με του εξής κωδικούς και χρώματα:
MUM54251 λευκό/inox
MUM56340 γκρι/inox
MUM54420 red diamond/inox
MUM54620 yellow passion/inox
MUM54250 miracle blue/inox

Read More

And More