Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΙΚΕΑ!

Αίσθηση έκανε η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Ikea “Για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά!”

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΙΚΕΑ , που προβάλλεται εδώ και λίγες μέρες, έχει ήδη καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζήτησης και να κάνει τους πολυάριθμους φίλους της εταιρείας να ταυτιστούν με τις όμορφες εικόνες καθημερινότητας που προβάλλει.
Και πώς θα μπορούσαμε να μην ταυτιστούμε, άλλωστε, αφού κεντρικός άξονας της νέας καμπάνιας είναι η διαπίστωση ότι όλοι μας έχουμε κοινές ανάγκες: τρώμε, κοιμόμαστε, διαβάζουμε και ζούμε το σπίτι μας! Έχουμε όμως και διαφορές, αφού κάθε ένας από μας έχει τον δικό του τρόπο, τις δικές του συνήθειες και τις δικές του ιδιαιτερότητες κάνοντας καθημερινά όλα τα παραπάνω…
Με motto της «Για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά» η ΙΚΕΑ έρχεται να καλύψει τις κοινές, καθημερινές μας ανάγκες, έχοντας παράλληλα λύσεις για όλες τις ιδιαίτερες, προσωπικές ανάγκες του καθενός.
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων «στήθηκαν» 20 διαφορετικοί χώροι, όπου οι πρωταγωνιστές μπορούσαν να κοιμηθούν, να διαβάσουν, να φάνε, να χαλαρώσουν και εντέλει να «ζήσουν το σπίτι» τους, καθένας με τον δικό του τρόπο και τις προσωπικές του ανάγκες, με όλη την άνεση που προσφέρουν τα έπιπλα και τα αντικείμενα ΙΚΕΑ.
Σημείο αναφοράς της νέας τηλεοπτικής διαφήμισης είναι και το τραγούδι «Follow me» της Maïa Vidal που κίνησε το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής και έγινε αντικείμενο «αναζήτησης» στο διαδίκτυο!

Κεντρικός άξονας της καινούριας τηλεοπτικής διαφήμισης είναι η εύλογη διαπίστωση ότι όλοι μας έχουμε κοινές ανάγκες και μοιραζόμαστε τις ίδιες καθημερινές συνήθειες: κοιμόμαστε, τρώμε, διαβάζουμε…
Ωστόσο, καθένας από εμάς έχει τον δικό του, εντελώς προσωπικό, τρόπο με τον οποίο ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες. Βάζουμε κατά κάποιον τρόπο την προσωπική μας «πινελιά» ακόμα και στις πιο πεζές και συνηθισμένες πράξεις μας.
Για όλους εμάς λοιπόν, η ΙΚΕΑ είναι εδώ για να καλύψει τις καθημερινές μας ανάγκες. Αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά, με ιδέες και λύσεις που ικανοποιούν τις δικές μας ιδιαιτερότητες.
ΙΚΕΑ. Για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά!

Read More

And More