Site icon TLIFE

Κρεβατοκάμαρα: cosy και… “ζεστές” ιδέες!

Και καθώς οι νύχτες γίνονται σιγά-σιγά πιο κρύες, η κρεβατοκάμαρα γίνεται σημείο αναφοράς της άνεσης και της ζεστασιάς! Δες τι σού προτείνουμε!

/
Κρεβάτι άσπρο-μαύρο: να ένας ιδιαίτερος τρόπος να “ντύσεις” το κρεβάτι σου! Όλο μαύρο και ένα λευκό κάλυμα όχι οριζόντια αλλά κάθετα ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο παιχνίδισμα!


Με βάση το ξύλο: ένα υλικό που φιγουράρει ψηλά στις προτιμήσεις των σχεδιαστών διότι δίνει μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Στρώμα, λοιπόν, πάνω σε ξύλινη εξέδρα με κρυφό φωτισμό και τζάκι!


Οι 50 αποχρώσεις του… γκρι είναι πάντα στη μόδα και σού δίνουν ένα αποτέλεσμα πολύ ζεστό και ξεκούραστο, ιδανικό για κρεβατοκάμαρα.


“Παίξε” με το καφέ, ένα χρώμα γήινο και γεμάτο!


Το απόλυτο λευκό είναι πάντα μέσα στη μόδα εάν έχεις θέα που αξίζει περισσότερο από το να γεμίσεις ένα δωμάτιο με περιττά αξεσουάρ και χρώματα!


Επιστροφή στο παρελθόν με έντονα εμπριμέ με παραστάσεις που να θυμίζουν το ’50 σε λευκό και μπλε… Όπως οι παλιές καλές αγγλικές πορσελάνες!


Floral και χρωματιστά εμπριμέ για σένα που δεν αποχωρίζεσαι το χρώμα!


Λευκό-γκρι και επιμελώς… τσαλακωμένα υφάσματα, με μεταλλικά αξεσουάρ όπως φωτιστικά και σκαμπό για ένα μοντέρνο δωμάτιο!

© 2024 tlife.gr