Ξέρουμε πώς θα κάνεις αυτόν τον Σεπτέμβριο πιο απολαυστικό. Θέλεις να μάθεις;

Σεπτέμβριος. Δύσκολος μήνας. Ίσως ο πιο δύσκολος της χρονιάς; Αναρωτιέμαι… Η επιστροφή στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολη για κανέναν. Και ο Σεπτέμβριος έχει πολλές επιστροφές: επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στο γραφείο, επιστροφή στο πανεπιστήμιο, επιστροφή στο πρωινό ξύπνημα, επιστροφή στο γυμναστήριο, επιστροφή στην τρελή καθημερινότητα. Από την άλλη, ο Σεπτέμβριος είναι συνώνυμος της ανανέωσης και αυτό τον κάνει λίγο πιο γοητευτικό. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος της χρονιάς, αλλά λίγο πριν φτάσει και επίσημα, θέτονται διάφοροι, νέοι στοίχοι.

Φτιάχνονται οι -δικές μου αγαπημένες- λιστούλες. Για να πετύχουμε όμως τα bullet points της bucket list μας, πρέπει να έχουμε εξοπλιστεί με τους κατάλληλους συμμάχους. Και με το κατάλληλο mindset, βεβαίως βεβαίως. Τέτοιοι σύμμαχοι θα μπορούσαν να είναι: τα σχολικά είδη για μια ανώδυνη σχολική χρονιά χωρίς «γκρίνιες», διακοσμητικά και έπιπλα κάθε λογής που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου, προϊόντα ομορφιάς και αξεσουάρ που θα ανανεώσουν την εικόνα σου και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. 

Και αν σου έλεγα πως αυτούς τους συμμάχους μπορούμε να τους αποκτήσουμε, ενώ τα ταυτόχρονα κερδίζουμε από τις αγορές μας; Ας είναι καλά οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Ό,τι χρειάζεσαι για το σχολείο, το σπίτι ή το μπουντουάρ σου, τώρα μπορείς να το αποκτήσεις και μάλιστα με κέρδος. Πλήρωσε σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μέχρι και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σου με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από €30 και άνω.

Οι επιλογές σου; Προμηθεύσου τα σχολικά είδη στα καταστήματα παιχνιδιών «Μουστάκας» και στο moustakastoys.gr Κάνε τις αγορές σου στα φυσικά καταστήματα του Hondos Center καθώς και στο online shop του brand, hondoscenter.com. Ανανέωσε το ντεκόρ του σπιτιού σου ή και του γραφείου σου κάνοντας shopping στα καταστήματα ΙΚΕΑ, όπως και στο ΙΚΕΑ eshop.

Aν έχεις χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είσαι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, κάνε εγγραφή τώρα εδώ και κέρδισε πόντους σε κάθε σου αγορά. Τους πόντους σου μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Ανακάλυψε όλους τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ. Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση! Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr.