Οι πιο stylish εναλλακτικές ιδέες για τα κάδρα σου και πώς να τις αξιοποιήσεις

Οι πιο stylish εναλλακτικές ιδέες για τα κάδρα σου και πώς να τις αξιοποιήσεις | tlife.gr

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη διακόσμηση ενός σπιτιού είναι οι τοίχοι του. Πέρα, φυσικά, από τη χρωματική επιλογή που θα καθορίσει και ως ένα βαθμό τη συνολική παλέτα του interior design, οι τοίχοι είναι κομβικό διακοσμητικό σημείο, μιας και πάνω τους φιλοξενούν την… τέχνη που δίνει προσωπικότητα στο χώρο σου! Μήπως, όμως, έχεις λιγάκι κουραστεί να βλέπεις τα ίδια κάδρα και τα συνηθισμένα poster στο σπίτι σου και χρειάζεσαι μια αλλαγή;

Αν ισχύει αυτό και έχεις ανάγκη από φρέσκες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις έστω και λίγο την εικόνα του σπιτιού σου, τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω για να πάρεις έμπνευση από τα πιο ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα εύκολα και οικονομικά tricks που μπορείς να χρησιμοποιήσεις!

 

Βάλε στα κάδρα σου το αγαπημένο σου moto

Χρησιμοποίησε ένα διαμπερές κάδρο γνωστό και ως floating art για να “φιλοξενήσεις” ένα χειρόγραφο σημείωμα που θέλεις να… στείλεις στον εαυτό σου!

 

Κάδραρε τα… φυτά σου

Με την ίδια ακριβώς λογική μπορείς να έχεις ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα! Πέρασε στο γυάλινο κάδρο σου κάποια από τα αγαπημένα σου φύλλα, όπως της μανστέρας ή της δράκαινας και θα έχεις το πιο… βοτανικό αποτέλεσμα.

 

Βάλε την ταπετσαρία σου σε κάδρο

Έχεις αμφιβολία και δεν είσαι σίγουρη αν θα αντέξεις τη… μονιμότητα μιας ταπετσαρίας; Κανένα πρόβλημα, αφού μπορείς να τοποθετήσεις ένα κομμάτι σε κάδρο και να έχεις το πιο stylish αποτέλεσμα.

 

Δημιούργησε εναλλακτικά κάδρα με typography

Διάλεξε μερικές ξύλινες πινακίδες, στις οποίες μπορείς να “πιάσεις” διάφορα τσιτάτα με το πιο στιλάτο typography και να έχεις μια φανταστική νέα εικόνα!

 

Φτιάξε κρεμαστούς κήπους

Μπορείς με μεγάλη ευκολία να μετατρέψεις ένα παλιό κάδρο στο νέο “σπίτι” για τα αερόφυτά σου! Κράτησε μόνο την κορνίζα του, δέσε με μικρά καρφάκια στο εσωτερικό της οριζόντιο και κάθετο σύρμα που θα σχηματίσει μικρά τετράγωνα και μέσα σε κάθε τετράγωνο στερέωσε τα αερόφυτά σου.

READ more