Ώρα για “γενική” καθαριότητα στο σπίτι! Τι θα χρειαστείς για να γίνει σωστά

Ήρθε αυτή η ώρα! Η ώρα της “γενικής”, η στιγμή που σηκώνεις τα μανίκια και αναλαμβάνεις να κάνεις το σπίτι καινούριο. Να καθαρίσεις μέχρι και την τελευταία γωνίτσα, να ανανεωθεί ο χώρος μέχρι λεπτομέρειας. Τα χαλιά φεύγουν, τα παράθυρα ανοίγουν διάπλατα κι εσύ -κι εγώ- ξεκινάμε τον βαθύ καθαρισμό της σεζόν!

Για να γίνει όμως σωστά θα χρειαστείς και τα ανάλογα προϊόντα. Κι αυτό είναι το α και το ω της απόλυτης γενικής. Η σωστή επιλογή καθαριστικών. Για πάμε…

Βάζουμε μουσική και ξεκινάμε… Με αγαπημένα Dettol προφανώς που καθαρίζουν, αλλά και απολυμαίνουν. Είπαμε, αφού το κάνουμε, να το κάνουμε σωστά.

ΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…

-Για τις σκληρές επιφάνειες:
Σπρέι & Πανάκια
Δεν τα πτοεί ούτε η πιο σκληρή βρωμιά. Με την πρώτη προσπάθεια, χωρίς ιδιαίτερο κόπο οι επιφάνειες γίνονται καινούριες και παράλληλα εξουδετερώνεται το 99,9% των βακτηρίων. Φανταστικά! Ο E.coli, ο ιός της γρίπης και ο SARS-CoV-2 δεν έχουν καμία θέση στο σπίτι σου και το αγαπημένο σου Dettol φροντίζει για αυτό.
How to: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε διάφορες επιφάνειες, όπως επιφάνειες κουζίνας, νεροχύτες, βρύσες, καθίσματα λεκάνης κ.λ.π.

 

-Για τις σκληρές και τις μαλακές επιφάνειες: Αεροζόλ
Το Dettol Αεροζόλ κάνει αυτό που ξέρεις καλά ότι κάνει το Dettol. Εμποδίζει την εξάπλωση των επιβλαβών βακτηρίων και ιών σε σκληρές και μαλακές επιφάνειες και ταυτόχρονα αρωματίζει υπέροχα τον χώρο. Το σπίτι σου καθαρίζει απόλυτα και μυρίζει αισιοδοξία και ανανέωση.
How to: Κατάλληλο για σκληρές επιφάνειες, όπως πόμολα πορτών, κάδοι σκουπιδιών, γύρω από την τουαλέτα, επιφάνειες κουζίνας, αλλά και μαλακές επιφάνειες όπως καναπέδες, κουρτίνες, καθίσματα αυτοκινήτου, στρώματα κ.λ.π.

Χορεύεις λίγο στο ενδιάμεσο και συνεχίζεις. Ακάθεκτη. Η “γενική” θέλει υπομονή και στοχοπροσήλωση, αλλά τελικά σε ανταμείβει. Το σπίτι έχει ανανεωθεί φουλ, μοσχοβολάει και η διάθεσή σου αλλάζει. Ένα γλυκό χαμόγελο έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπό σου και συνεχίζεις. Η αποστολή σου θα ολοκληρωθεί μόλις έχεις  καθαρίσει και απολυμάνει μέχρι και την τελευταία γωνίτσα. Με τον Dettol σύμμαχό σου, τον απόλυτο partner σου εδώ και χρόνια. Γιατί δεν σε απογοητεύει ποτέ και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια…

Στο μπάνιο: Το σπρέι που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες εργασίες καθαρισμού με τη σύνθεση του να εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, χωρίς σκληρά χημικά υπολείμματα, αφήνοντας αστραφτερές επιφάνειες ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΑ και υπολείμματα σαπουνιού.

 

Στην κουζίνα: Χρησιμοποιείς το αντιβακτηριδιακό που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις προκλήσεις της κουζίνας. Η σύνθεσή του με Ενεργό Οξυγόνο διασπά τα λίπη και τη βρομιά. Το ενεργό συστατικό διασπάται σε νερό και οξυγόνο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξέβγαλμα μετά τη χρήση. Το αποτέλεσμα; Μαγικό. Όλα αστράφτουν και μοσχοβολάνε!

 

Στο δάπεδο: Επιλέγεις αυτό το πανίσχυρο αντιβακτηριδιακό καθαριστικό πατώματος που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και παράλληλα προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα με άρωμα φρεσκάδας. Το χρησιμοποιείς αδιάλυτο ή διαλυμένο για απίστευτο άρωμα που θα φρεσκάρει τη ζωή σου. Το σπίτι μυρίζει υπέροχα, τα δωμάτια είναι ανανεωμένα και παντού κυριαρχεί ένα αίσθημα αναζωογόνησης.

Αυτό είναι το Dettol και το ξέρεις πια. Αυτονόητη επιλογή πια. Για σπίτι απόλυτα υγιεινά καθαρό από άκρη σε άκρη, η επιλογή σου είναι μη διαπραγματεύσιμη. 😉

*Χρησιμοποιείτε τα απολυμαντικά προϊόντα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση.