Πώς μοιάζει το… απόλυτο καλοκαιρινό loοκ σε ένα σπίτι; Δες τις φωτογραφίες!

Λευκό, ροζ και λίγες πινελιές μπλε συνθέτουν ένα μοναδικά καλοκαιρινό σπίτι που αποπνέει δροσιά, διάθεση για χαλάρωση ακόμα και τις πιο ζεστές ώρες της μέρας! Αυτό το σπίτι στην Ισπανία σού φέρνει μερικές δροσιστικές καλοκαιρινές ιδέες διακόσμησης που αξίζει να αντιγράψεις!

/
Στο σαλόνι η κυριαρχία του λευκού με το παιχνίδισμα του ροζ κυριαρχούν. Οι καναπέδες είανι σκεπασμένοι με λευκά καλύματα και για χρώμα έχουν χρησιμοποιηθεί ροζ μαξιλάρια. Τα μεγάλα ψάθινα μαξιλάρια στο πάτωμα και οι λινές μπεζ κουρτίνες δίνουν πιο καλοκαιρινή όψη στο χώρο.

/
Ένα μεγάλο “παράθυρο” βλέπει μέσα στην κουζίνα στην οποία επίσης κυριαρχεί το λευκό. Ένα κόκκινο φωτιστικό δίνει χρώμα ενώ οι καρέκλες είναι από ανοιχτόχρωμο ξύλο.

/
Εκτός από τον πάγκο τα έπιπλα της κουζίνας είναι λευκά δίνοντας έτσι ένταση στο φως.

/
Οι παραδοσιακές ψάθινες καρέκλες διαθέτουν μαξιλάρια με ροζ ή λευκές πινελιές, τα αξεσουάρ του φαγητού είναι επίσης ροζ ενώ όλος ο χώρος αποπνέει κάτι έντονα μεσογειακό.

/
Στο υπνοδωμάτιο τη θέση του ροζ παίρνει το νησιώτικο μπλε. Ριγέ κάλυμα στο κρεβάτι, λευκοί τοίχοι και ένα μπλε φωτιστικό να ξεχωρίζει.

/
Vintage και παραδοσιακό το μπάνιο με αυτόν τον ξυλόγλυπτο καθρέφτη και τον νιπτήρα να “κάθεται” πάνω σε ένα κομψό ξύλινο έπιπλο.

/
Καλοκαιρινή και η αυλή με πολλά αξεσουάρ όπως στρώματα, μαξιλάρες, ένα παγκάκι και απαραιτήτως λουλούδια!

Read More

And More