Ψάχνεις για πλυντήριο ρούχων; Το 2 σε 1 μοντέλο που μου έλυσε τα χέρια!

ADVERTORIAL

Αν πούμε πως παρακολουθούμε από κοντά την καθημερινή μου ρουτίνα, οι νύχτες κλείνουν ακριβώς με την ίδια κίνηση. Όχι δεν είναι το χαλαρωτικό, καυτό ντους. Ούτε το skincare. Ούτε το πλύσιμο δοντιών, ούτε η περιποίηση των μαλλιών μου. Αυτά έχουν γίνει προ πολλού. Αυτό που κάνω – σχεδόν – κάθε βράδυ, μια ανάσα πριν πέσω στα μοσχομυριστά σεντόνια και κουκουλωθώ με το ultra fluffy πάπλωμα, είναι να… να βάλω ένα γρήγορο πλυντήριο. Δεν το περίμενες έτσι; Και κάπως μαγικά ακριβώς την ίδια συνήθεια φαίνεται να είχε και ο σύντροφός μου – πολύ πριν με γνωρίσει – οπότε τώρα είμαστε δύο στο σπίτι. Δύο “μανιακοί” με το πλυντήριο ρούχων.

Αυτή η αδυναμία μας με το πλύσιμο των ρούχων βέβαια οξύνθηκε όταν πήραμε LG πλυντήριο-στεγνωτήριο. Μας είχε μιλήσει για αυτό ένας φίλος, οπότε όταν ήρθε η ώρα να αγοράσουμε ένα πλυντήριο ρούχων για το νέο μας σπίτι, κινηθήκαμε προς αυτήν την κατεύθυνση, χωρίς ιδιαίτερη “έρευνα” θα τολμήσω να πω. Τότε όχι τόσο ενθουσιασμένοι, όσο είμαστε τώρα, μερικές χιλιάδες χρήσεις αργότερα. Γιατί δεν ξέραμε. Τώρα μάθαμε! Και θα σου πω αμέσως τί και πώς!

Αρχικά, θα ρωτήσεις, γιατί να επενδύσει κανείς σε μια συσκευή που συνδυάζει πλυντήριο και στεγνωτήριο; Θα απαντήσω με δύο λέξεις: τεράστια ευκολία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, τα ρούχα πλένονται και έπειτα στεγνώνουν. Ξέχνα το άπλωμα στο παγωμένο μπαλκόνι στη μέση της νύχτας, ξέχνα τις απλώστρες μέσα στη μέση του σαλονιού, ξέχνα τους αφρυγραντήρες στους οποίους κατέφευγες όταν τα ρούχα δεν έλεγαν να στεγνώσουν λόγω υγρασίας. Ξέχνα τα όλα αυτά.

Την ίδια στιγμή εξοικονομείς χώρο. Δύο συσκευές – πλυντήριο και στεγνωτήριο – που θα τις βόλευες μέσα στο διαμέρισμα; Τώρα έχουμε να κάνουμε με μια μόνο συσκευή! Και μάλιστα αν έχεις πολύ περιορισμένο χώρο υπάρχει και η λύση του LG Slim Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου, μιας συσκευής με μικρότερο βάθος (διαστάσεις LG προϊόντος: 600x475x850), που χωράει σε πιο στενούς χώρους.

Επιπλέον υπάρχουν και μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα (η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο). Έως 13 κιλά για πλύση και 7 κιλά για στέγνωμα. Ό,τι πρέπει για μια οικογένεια με παιδιά. Ή για εμάς τους τρελούς, που ναι μεν δεν έχουμε παιδιά, αλλά έχουμε σκυλιά! Και σεντόνια. Και πετσέτες. Και φόρμες που χρειάζονται συνέχεια φρεσκάρισμα, κατά την δική μας γνώμη.

Βέβαια όσο πιο πολλά μέσα στο πλυντήριο, τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να βρω την ιδανική δοσολογία του απορρυπαντικού. Ή που θα έβαζα πολύ λιγότερο – οπότε θα ήταν λες και δεν πλύθηκαν τα ρούχα – ή που θα έβαζα πολύ περισσότερο, με αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα να θέλω καινούργιο από το super market. Ευτυχώς αυτά λύθηκαν καθώς επιλεγμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την Τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα.

Επίσης με την Τεχνολογία LG Steam™+ «Φροντίδα για τις Ζάρες» εξαλείφεται υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως
και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

Η εξοικονόμηση χρόνου είναι από τα δυνατά χαρτιά ενός LG Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου Ρούχων. Ρούχα καθαρά και στεγνά με το πάτημα μόλις ενός κουμπιού. Δεν ασχολείσαι με τα απορρυπαντικά. Δεν απλώνεις. Δεν σιδερώνεις – αν είσαι σαν εμένα. Και ακόμα δεν έχω αναφέρει την Τεχνολογία TurboWash™ 360° που διαθέτει, η οποία σου προσφέρει ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο από το συμβατικό, χωρίς μείωση της αποτελεσματικότητας (δοκιμή Intertek, βάσει προτύπου IEC 60456:έκδ.5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC). Πώς γίνεται αυτό; Πίδακες νερού και απορρυπαντικού εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα σε χρόνο ρεκόρ. 

Πλέον τα πλυντήρια-στεγνωτήρια είναι και έξυπνα. Συγκεκριμένα με την Τεχνολογία ThinQ™, μπορώ να επικοινωνώ με την συσκευή, όπου κι αν βρίσκομαι.

Μάθε περισσότερα εδώ!