Σπίτι είναι το μέρος που αισθάνεσαι ασφαλής

Σπίτι είναι εκεί που κοιμάσαι το βράδυ και ξυπνάς το πρωί, εκεί που ξεκουράζεσαι και περνάς το πιο σημαντικό μέρος κάθε ημέρας. Σπίτι είναι εκεί που επιστρέφεις μετά από μία δύσκολη ημέρα, το καταφύγιό σου. Σπίτι είναι ο δικός σου χώρος, τον οποίο έχεις συνθέσει και δημιουργήσει με βάση τη δική σου αισθητική, τα δικά σου κριτήρια. Σπίτι είναι εκεί που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, να είσαι ο εαυτός σου. Εκεί που βρίσκεις χρόνο για σένα και τη φροντίδα του. Σπίτι είναι το μέρος που αισθάνεσαι ασφαλής.

Σκέψου το! Είναι το μέρος που σε προστατεύει και για αυτό πρέπει να το προστατέψεις και εσύ. Μέσα του υπάρχουν αντικείμενα, που μόνο εύκολα δεν απέκτησες, αντικείμενα που έχεις συνδέσει με στιγμές και στιγμές που έχουν μεταμορφωθεί σε αναμνήσεις, που σε κάνουν να γελάς ή και όχι. Από το σπίτι σου μπορείς να κάνεις τα πάντα: να ετοιμάσεις τα γεύματα της ημέρας, να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου ηλεκτρονικά, να επικοινωνήσεις με τις φίλες και το σύντροφο σου, να κάνεις τις αγορές σου, να φιλοξενήσεις τους γονείς σου, ακόμα και να… εργαστείς. Άλλωστε, η πρόσφατη εμπειρία μας μπορεί να σου το διαβεβαιώσει. Όλα πολύτιμα, όλα αναγκαία για την καθημερινότητά σου και όλα μέσα στο προσωπικό σου χώρο: το σπίτι σου. Το καταφύγιό σου.

Τίποτα δε θέλεις να διαταράξει την αρμονία του δικού σου χώρου. Θέλεις να το φροντίσεις και να το προστατεύσεις από οποιαδήποτε ζημιά. Να εξασφαλίσεις την προστασία του. Και τώρα, μπορείς να το κάνεις σε άκρως οικονομική τιμή. Σύμμαχος σου; Η Anytime στην οποία μπορείς να απευθυνθείς any time of day. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:

Γιατί να ασφαλίσεις το σπίτι σου;
Πρώτον, γιατί, όπως σου είπα και στην αρχή, μέσα του έχεις αντικείμενα που απέκτησες με κόπο και δικά σου χρήματα. Αντικείμενα που εκτός του ότι αντικατοπτρίζουν τη δική σου αισθητική, είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη ζωή σου. Είναι δικά σου. Σε διευκολύνουν και σε βοηθούν καθημερινά.

Δεύτερον, σε κάθε του δωμάτιο έχεις δημιουργήσει τις αναμνήσεις σου. Η κουζίνα έχει τη γεύση των πρώτων σου προσπαθειών να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου φαγητό, χωρίς να ζητήσεις βοήθεια από τη μαμά σου. Τις γαστρονομικές επιτυχίες και αποτυχίες σου. Το σαλόνι, έχει την παρουσία των φίλων σου και των ατελείωτων #movienights που ξεκινούσαν με συζήτηση, συνεχίζονταν με φαγητό και ολοκληρώνονταν με εκείνη την ταινία που όσες φορές και να δεις, δεν πρόκειται να βαρεθείς στιγμή. Το μπάνιο, έχει όλα εκείνα τα απογεύματα που μία βουτιά στην μπανιέρα σου ήταν ό,τι χρειαζόσουν, για να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς. Το υπνοδωμάτιο τις τρυφερές στιγμές με το αγόρι σου, αλλά και εκείνα τα δύσκολα πρωινά που αδυνατούσες να αποχωριστείς το πάπλωμα σου.

Τρίτον, μην ξεχνάς -ας είμαστε ρεαλιστές- ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που έχουμε συχνά σεισμούς και ισχυρά φυσικά φαινόμενα, που μπορούν να απειλήσουν την κατοικία σου. 

Γιατί να επιλέξεις ένα πρόγραμμα της Anytime;
Είναι ευέλικτα. Δε χρειάζεται να προσαρμοστείς εσύ σε αυτά, αλλά αντίθετα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις δικές σου ανάγκες κι εσύ επιλέγεις τις καλύψεις που χρειάζεσαι.
Έχουν άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Προνόμια, παροχές και ειδικές εκπτώσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.
Πληρώνεις με όποια διάρκεια σε εξυπηρετεί. Για να σε διευκολύνει και να φροντίσει, εκτός από το σπίτι και την τσέπη σου, η Anytime σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις και τη συχνότητα πληρωμής που θέλεις. (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια)
Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Χρειάζεσαι μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο σου, για να βρεις εκείνο το πρόγραμμα που σου ταιριάζει.
Φροντίζει ευρύτερα τον χώρο σου. Δε μεριμνεί μόνο για το σπίτι σου, αλλά πηγαίνει ένα βήμα πέρα από την ασφάλιση και προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για εσένα, αλλά και για το σπίτι σου, παρέχοντας σου μία καλύτερη και ευκολότερη καθημερινότητα.

Ποιο από τα τρία προγράμματα να επιλέξεις;
Στην Anytime, θα βρεις τρία νέα προγράμματα για ασφάλεια κατοικίας, προκειμένου να καταλήξεις σε εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο.

Τα προγράμματα αυτά είναι τα εξής:

Economic, για να προστατεύσεις το σπίτι σου στην πιο οικονομική τιμή. Value, για να προστατευθείς από το ενδεχόμενο κλοπής σε τιμή value for money. Premium, για ολοκληρωτική προστασία από κάθε κακόβουλη ενέργεια και αντικατάσταση κλειδαριάς εντελώς δωρεάν.

Μην αργείς, λοιπόν! Προστάτευσε το σπίτι σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο anytime!