Τα αγαπημένα μας καφέ! Για να αποκτήσει το σπίτι διαχρονική κομψότητα και ζεστασιά

Αγαπημένο Φθινόπωρο. Με τα υπέροχα χρώματά του, τις υπέροχες μυρωδιές του. Σεπτέμβριος. Ο μήνας μιας καινούριας αρχής, ο μήνας της ανανέωσης. Η στιγμή που αναζητάς μια αλλαγή που θα φρεσκάρει το σπίτι σου και θα σεταριστεί με το ξεκούραστο από τις διακοπές “είναι” σου. Αυτό ψάχνω κι εγώ ξεφυλλίζοντας το Trends Magazine. Συντροφιά με τον πρωινό μου καφέ, ταξιδεύω στις υπέροχες σελίδες του και το μάτι, το γούστο, αλλά και η καρδιά μου σταματάνε στα “αγαπημένα μας καφέ”. Όλες οι αποχρώσεις του καφέ, από τις πιο έντονες έως τις πιο ψυχρές και ματ, αυτοί οι γήινοι τόνοι που φέρουν φυσικά την κομψότητα στον χώρο, είναι από τις πιο ισχυρές τάσεις στη διακόσμηση, αλλά και στις επιθυμίες μου. Γιατί έχουν κάτι μαγικό! Είναι συνυφασμένες με τις αναμνήσεις μας, αποπνέουν θαλπωρή, ζεστασιά, ασφάλεια και φυσικά φινέτσα και διαχρονικό στιλ. Κάπου εδώ ανάμεσα θα κινηθώ σίγουρα φέτος. Στις υπέροχες Vitex αποχρώσεις.

Μια καφέ απόχρωση με ροδακινί διάθεση, μπορεί να εναρμονιστεί πλήρως με ένα σαλόνι που διαθέτει στοιχεία όπως ξύλο, μέταλλο, μάρμαρο κ.α. Μια καφέ – μπεζ απόχρωση θα αναδειχθεί υπέροχα αν συνδυαστεί με λινά υφάσματα. Ενώ μια καθαρή καφέ απόχρωση, που θα σεταριστεί συγκλονιστικά με τις χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες που ο χώρος διαθέτει, θα δώσει μια glam αίσθηση και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Στα αγαπημένα μου, τα οποία πιστεύω θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα είναι: Το 1083 Morning Blush, ένα γλυκό πρωινό φιλί με ροδακινί διάθεση. Κομψό, διακριτικό, υπέροχα γλυκό και διαχρονικό. Το 1003 Sweet Sue, ένα γλυκό καφέ – μπεζ με μοντέρνο attitude και φθινοπωρινή γλύκα. Και φυσικά το 0151 Coffee Shop και το 552 Hermes. Καθαρές καφέ αποχρώσεις για όλες εμάς τις φανατικές του design και της διακοσμητικής τόλμης.

Εμπνευσμένα από τη φύση, με τη γήινη κομψότητά τους, παραμένουν διαχρονικά και μια ασφαλής κίνηση. Οι καφέ αποχρώσεις και η φυσική τους φινέτσα δεν αφήνουν περιθώρια για αισθητικά “ατυχήματα”. Αποτυπώνουν τη ζεστασιά, την ηρεμία, την προσγειωμένη γοητεία που με τους κατάλληλους χειρισμούς απογειώνουν το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με τα υφάσματα, με τις υφές και τα ιδιαίτερα patterns, ο συνδυασμός με τις μεταλλικές λάμψεις θα δώσουν ένα υπέρκομψο αποτέλεσμα που δεν θα κουράσει ποτέ και καθόλου.

Η δυναμική των καφέ είναι η ουδετερότητά τους και η αμέτρητοι συνδυασμοί που προσφέρουν!

Αν αγαπάς λοιπόν τη γήινη γοητεία, πριν αποφασίσεις, ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στο 0238 Crowned One και στο 0550 Gargoyle.

Αν το ζητούμενο είναι η διαχρονικότητα λοιπόν, επίλεξε ανάμεσα σε μεσαίους τόνους του καφέ για να διακοσμήσεις τους πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού σου. Αν το ζητούμενο είναι η αρμονία και η γαλήνια ζεστασιά, επίλεξε τους τόνους του ηλιοβασιλέματος. Υπέροχα ζεστά καφέ εμπνευσμένα από τη δύση του ήλιου για την τραπεζαρία σου, για απολαυστικά μοναδικά γεύματα.

Updated αποχρώσεις που θα βρεις στο 0045 Sizzling Hot, αν αγαπάς το σούρουπο και στο 0018 Dove White, αν προτιμάς τη φινέτσα χωρίς χρονικά όρια.

Οι πιο τολμηρές θα λατρέψουν το έντονο καφέ, που συνδυάζεται υπέροχα με τις παστέλ αποχρώσεις του μπλε ή του πράσινου, για έναν πραγματικά ενημερωμένο και εντυπωσιακά στιλάτο χώρο. Και οι πιο ρομαντικές θα γοητευθούν από ένα υπνοδωμάτιο με λευκές και φυσικές αποχρώσεις του ξύλου, που θα ισορροπήσουν τέλεια με ένα ουδέτερο και γαλήνιο καφέ μεσαίου τόνου.

Και κάπου εδώ, θα λοξοδρομήσω λίγο από το υπέροχο μονοπάτι του καφέ, για να σου μιλήσω για το χρώμα του 2023, για το χρώμα της χρονιάς, για το 0107 Prosperity. Συγκλονιστικό! Σύγχρονο, μοναδικό, ιδιαίτερο, θα δώσει ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ρίξε μια ματιά στο Trends Magazine. Θα δεις όλα όσα δεν σκέφτηκες, όλα όσα δεν ήξερες. Αποχρώσεις της Vitex που θα σε συνεπάρουν και θα σε καθοδηγήσουν σωστά, ώστε να δημιουργήσεις έναν χώρο αντάξιο του προσωπικού σου γούστου.

Δεν είναι τυχαίο που η VITEX ΑΕ. κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα των δομικών υλικών από το 1932. Με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής και δύο θυγατρικές εταιρείες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σερβία και Βουλγαρία), η VITEX προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για αρχιτεκτονικά χρώματα (Vitex), σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (Vitextherm) και ασφαλτικά υλικά στεγάνωσης (Hermes). Η εταιρεία διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και σε 20 χώρες παγκοσμίως.

Η VITEX λειτουργεί με βάση τη βιωσιμότητα -χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το εργοστάσιo της εταιρείας, που λειτουργεί με σχεδόν μηδενική διαδικασία αποβλήτων, πολιτική μηδενικών ατυχημάτων και μηδενική ενέργεια, καθώς διαθέτει εγκατεστημένη φωτοβολταϊκή στέγη ισχύος 1MW. Χάρη στη φιλόξενη και χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα της εταιρείας, η VITEX κατατάσσεται στους 10 καλύτερους χώρους εργασίας στην Ελλάδα για το 2022 και το 2021, καθώς και βραβεύεται με το βραβείο Growth Award 2021 για την κατηγορία ESG της Eurobank και της Grant Thornton.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, αν θέλεις το καλύτερο, θα απευθυνθείς στον καλύτερο. Με τις υπέροχες αποχρώσεις, την οικολογική συνείδηση και την υψηλή ποιότητα.